Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Στην Αθήνα ο Φρανσουά Ολάντ

Δείτε live: Στην Αθήνα ο Φρανσουά Ολάντ
Στην Αθήνα έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. 
Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας έγινε δεκτός εν μέσω καταρρακτώδους βροχής από τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.
Μετά την απόδοση τιμών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από το άγημα του στρατού, ο κκ Ολάντ και Σαμαράς κατευθύνθηκαν προς το Μέγαρο Μαξίμου.
Μαζί με τον κ. Σαμαρά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για την υποδοχή του Φρανσουά Ολάντ βρέθηκαν ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Αβραμόπουλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης και η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλο το κέντρο της Αθήνας.
Στις 12:10 ξεκίνησε στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Γάλλο πρόεδρο παρουσία κορυφαίων υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης Ολάντ
Στις 11:30 αύριο το πρωί φθάνει στην χώρα μας ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ.
Στις 12:00 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και αμέσως μετά οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.
Στις 15:00 ο κ. Ολάντ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο και στις 15:35 θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στην Γαλλική Πρεσβεία.
Στις 16:00, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα συναντήσουν εκπροσώπους της ελληνικής και γαλλικής επιχειρηματικής κοινότητας στο ξενοδοχείο Hilton.
Ο κ.Ολάντ θα αναχωρήσει από την Αθήνα το βράδυ της Τρίτης.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου