Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

ΓΕΕΘΑ: Δωρεά στις Ένοπλες Δυνάμεις από την καθηγήτρια Κ. Μπουρδάρα – Η συνάντηση με τον στρατηγό Φλώρο [pics]


Την καθηγήτρια Ιστορίας Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών και πολιτικό Κέλλυ Μπουρδάρα συνάντησε χθες, Πέμπτη 13 Ιουλίου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η Κέλλυ Μπουρδάρα, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα της, στρατηγού Αλκιβιάδη Μπουρδάρα, προέβη στη δωρεά προς τις Ένοπλες Δυνάμεις ενός ακινήτου, προσωπικών αντικειμένων μεγάλης συναισθηματικής αξίας του αείμνηστου, καθώς και μεγάλου αριθμού ιστορικών και στρατιωτικών συγγραμμάτων.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ την ευχαρίστησε για την πολύ σημαντική δωρεά της, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη συνεισφορά της στην πολιτική, πολιτιστική και ακαδημαϊκή σκηνή της χώρας, και εξήρε την ευγενική προσφορά της ως πρότυπο ανιδιοτελούς πράξης εμφορούμενης από τις αρχές και τις αξίες της φιλοπατρίας.

ΓΕΕΘΑ

Επεσήμανε ότι η σπουδαιότητα αυτής της προσφοράς, πέραν της υλικής, αντικειμενικής και ιστορικής αξίας της, έγκειται στην ηθική διάστασή της και στην καθεαυτή αναγνώριση του θεσμού των Ενόπλων Δυνάμεων, ως εγγυητή της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας, αντανακλώντας τα ιδεώδη που πρέσβευε και ο αείμνηστος στρατηγός Αλκιβιάδης Μπουρδάρας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιναύαρχος Φραγκίσκος Λελούδας ΠΝ και ο υπαρχηγός ΓΕΑ, υποπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Πανίδης ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΑ, αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου