Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν το Ισραήλ: Αν χρειαστεί, θα χτυπήσουμε χωρίς δισταγμό με πυραύλους τη Χάιφα


«Οι ΗΠΑ δημιούργησαν το Ισραήλ για τη δική της ασφάλεια. Αν αισθανθεί ανασφαλής, πολύ εύκολα θα το θυσιάσει», τόνισε ο Ali Fadani

Ευθείες απειλές εναντίον του Ισραήλ εξαπέλυσε ο υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, υποστηρίζοντας, πως «αν χρειαστεί, δεν θα διστάσουμε να χτυπήσουμε με πυραύλους την πόλη Χάιφα», στο Ισραήλ.

Ali Fadani έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στο Τελ Αβίν και στην Ουάσινγκτον, λέγοντας: «Αν είναι απαραίτητο, και δοθεί η εντολή, το Ιράν θα χτυπήσει τη βόρεια πόλη του Ισραήλ (σ.σ. τη Χάιφα), χωρίς κανένα δισταγμό».

Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης, ο υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης τόνισε επίσης ότι οι Ισραηλίνοι λένε ψέματα για την αποτελεσματικότητα του Iron Dome, υποστηρίζοντας ότι υπολογίζεται στο 30% και ότι στα υψηλά ποσοστά που υποστηρίζει το Τελ Αβίβ.

«Οι ΗΠΑ δημιούργησαν το Ισραήλ για τη δική της ασφάλεια. Αν αισθανθεί ανασφαλής, πολύ εύκολα θα το θυσιάσει (σ.σ. το Ισραήλ)», πρόσθεσε ο Fadani απευθυνόμενος στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Τεχεράνης.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου