Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Αρχύτας: Ειρωνείες από τους Τούρκους για το ελληνικό UAV – Θα σας πούμε τα νέα χωρίς να μας πιάσουν τα γέλια λένε – Τι τους έκανε εντύπωση

Πάντως, επαναλαμβάνουμε πως θα τους... κοπούν τα γέλια των Τούρκων, όταν τελικά διαπιστώσουν τις δυνατότητες του Αρχύτας.

Διονύσης Αντωνέλλος

Αρχύτας: Ειρωνείες από τους Τούρκους για το ελληνικό UAV, το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του geostratigika.gr ολοκληρώνεται και θα είναι τελείως διαφορετικό από όσα είχαν γίνει γνωστά αρχικά.

«Θα σας πούμε τα νέα χωρίς να μας πιάσουν τα γέλια», ανέφερε σε βίντεό στο Youtube το μεγάλο τουρκικό κανάλι Konu Belli.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για ρεπορτάζ έκπληξη καθώς πρόκειται για το πρώτο, όπως σημειώνουν, ελληνικό UAV, το οποίο τονίζεται ότι εξελίσσεται ραγδαία.

Αρχύτας: Ειρωνείες από τους Τούρκους για το ελληνικό UAV - Θα σας πούμε τα νέα χωρίς να μας πιάσουν τα γέλια λένε - Τι τους έκανε εντύπωση

Ο Τούρκος αναλτυτής λέει ότι χρειάστηκε να κόψει δύο φορές τη ροή του βίντεο, γιατί τον… έπιασαν τα γέλια.

Στο τουρκικό ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως αρχικά το Aρχύτας ήταν αντιγραφή του τουρκικού Bayraktar.

Αρχύτας: Ειρωνείες από τους Τούρκους για το ελληνικό UAV – Θα σας πούμε τα νέα χωρίς να μας πιάσουν τα γέλια λένε

Πάντως, επαναλαμβάνουμε πως θα… κοπούν τα γέλια των Τούρκων, όταν τελικά διαπιστώσουν τις δυνατότητες του Αρχύτας.

Λίγη υπομονή εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς το geostratigika.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για την εξέλιξη του Aρχύτας που θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.


ΠΗΓΗ https://www.geostratigika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου