Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Είναι επίσημο: Ανοιχτή πρόσκληση Τσίπρα στους χρυσαυγίτες

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η περιδίνηση στην οποία βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να ζαλίζει και όσους τον παρακολουθούν (για οποιονδήποτε λόγο) και πάντως δείχνει ότι η προεκλογική στρατηγική του κόμματος είναι μάλλον το γνωστό «σύστημα πλημμύρα», παρά αποτέλεσμα σχεδιασμού.

Εδώ και εβδομάδες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταπέσει από την κυβέρνηση προοδευτικών δυνάμεων, στην κυβέρνηση δίχως τον Βαρουφάκη, στην κυβέρνηση με ψήφο ανοχής, στην κυβέρνηση μόνο με το ΠαΣοΚ και εσχάτως στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Όποιος μπορεί να βγάλει κάποιο συμπέρασμα από όλα αυτά, ίσως τελικά και να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, όσο το φόντο σε ό,τι λέει ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο «προοδευτισμός» και τα αγαθά του, ομολογίες σαν αυτή που έγινε από τη συχνότητα του Mega είναι εξαιρετικά διαφωτιστικές.

Είπε μεταξύ άλλων την Τετάρτη το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης και να τους εξηγήσουμε ότι δεν αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή».

Το χαριτωμένο είναι – μεταξύ όλων των άλλων – ότι τον Μητσοτάκη κατηγορούσε ότι κυνηγά τις ψήφους της ΧΑ…

Reporter

ΠΗΓΗ http://lastpoint.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου