Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Εντολή Ρωσίας για χτύπημα σε πυραύλους της Ουκρανίας

 

Ο υπουργός Αμυνας Σεργκέι Σοϊγκού «διέταξε τον διοικητή να δώσει προτεραιότητα στην ήττα του πυροβολικού μεγάλου βεληνεκούς του εχθρού με όπλα υψηλής ακρίβειας». Την ίδια ώρα, ΗΠΑ και Ευρώπη αυξάνουν τις προμήθειες εξοπλισμού για να βοηθήσουν το Κίεβο.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού διέταξε μέρος των δυνάμεών του να επικεντρωθούν στην καταστροφή των πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς και των συστημάτων πυροβολικού της Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε στρατεύματα στα κατεχόμενα εδάφη.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο Σοϊγκού «διέταξε τον διοικητή να δώσει προτεραιότητα στην ήττα του πυροβολικού μεγάλου βεληνεκούς του εχθρού με όπλα υψηλής ακρίβειας», κατά τη διάρκεια συνάντησης με τη στρατιωτική ομάδα Βοστόκ, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε δήλωση τη Δευτέρα.

Δεν ήταν ξεκάθαρο πόση αλλαγή θα αντιπροσώπευε αυτό, καθώς τα ρωσικά στρατεύματα προσπάθησαν επί μήνες να καταστρέψουν ουκρανικά όπλα, σε μια εκστρατεία «αποστρατιωτικοποίησης» που είχε μικτή επιτυχία όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, καθώς οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους αυξάνουν τις προμήθειες εξοπλισμού για να βοηθήσουν την κυβέρνηση στο Κίεβο.


ΠΗΓΗ https://www.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου