Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Το τετράγωνο του διαβόλου: Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Βαρουφάκης, Βελόπουλος


Θα πάει και με τον Ανδρουλάκη και με τον Βαρουφάκη και με τον Βελόπουλο: αρκεί να μην είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κι αυτά που λέει ο Τσίπρας στο... πόπολο είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Προκειμένου να ξανάρθει στην εξουσία θα συμμαχήσει ακόμη και με τον Βελόπουλο, αλλά και με τον... διάβολο όπως δήλωσε τις προάλλες ο Κώστας Ζουράρις.

Ο Ανδρουλάκης από την πλευρά του θα συμμαχήσει με τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη με τις «Δήμητρές» του και υπό προϋποθέσεις και με τον Βελόπουλο και τις κηραλοιφές του, αρκεί να κάνει πράξη το… ονειρεμένο σχέδιο του για "άγνωστο Χ πρωθυπουργό" και για να φύγει "η κακή δεξιά". Δεν θα ορρωδήσει προ ουδενός για να υλοποιήσει το... όραμά του.

Κι ας ξεχνάει σήμερα-άγνωστο γιατί- ότι οι εν δυνάμει σύμμαχοι του είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια με τη σκευωρία Novartis τον Βενιζέλο και τον Λοβέρδο.

Είπαμε, ο αυτοσκοπός του αρχίζει και τελειώνει με το να πάει η ΝΔ στην αντιπολίτευση κι αυτός να συγκυβερνήσει με τους Τσίπρα, Βαρουφάκη και ίσως με την ανοχή του κόμματος Βελόπουλου, εφόσον καταφέρει να μπει στην επόμενη Βουλή.

Κοντολογίς, θα κάνουν τα πάντα για να σχηματίσουν "κυβέρνηση-κουρελού" οι ηττημένοι των εκλογών, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει, κατά πως φαίνεται, είναι να πάρουν ή ακόμη και να αρπάξουν την εξουσία.


ΠΗΓΗ https://tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου