Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Την ίδια ώρα που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζεται με τον ψευδομουφτή με πανό για την “τουρκική μειονότητα ”, οι βουλευτές της ΝΔ συνομιλούν με χριστιανούς και μουσουλμάνους στην Ξάνθη

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, μπροστά σε πανό “Τουρκική μειονότητα δυτικής Ξάνθη”, σε εκδήλωση που παρευρέθηκε μαζί με τον ψευτομουφτή, αποκαλύπτοντας έτσι την πραγματική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την μουσουλμανική μειονότητα.

Την ίδια ώρα, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελος Συρίγος και Τάσος Χατζηβασιλείου, επισκέπτονταν την Ξάνθη, όπου συνομίλησαν με χριστιανούς και μουσουλμάνους πολίτες. 

Συρίγος ΧΑτζηβασιλείου

 Οι κ.κ. Συρίγος και Χατζηβασιλείου, συνοδευόμενοι από την υποψήφια βουλευτή Ξάνθης, Αμέτογλου Χουμέιρα, έκαναν περιοδεία την Κυριακή σε περιοχές του Δήμου Αβδήρων, της περιοχής Σταυρουπόλεως και την πόλη της Ξάνθης και είχαν την ευκαιρία να κάνουν διάλογο με πολίτες, αλλά και να ακούσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν, αποδεικνύοντας έτσι, για ακόμη μια φορά, ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα όλων των πολιτών, χριστιανών και μουσουλμάνων.

Ξάνθη

 

Συρίγος _ ΧΑτζηβασιλείου

 

ΠΗΓΗ ellada24

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου