Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......για όσους καλοθελητές , έχουμε και άλλα πολλά να δημοσιεύσουμε , δείτε την πρόοδο της Τουρκίας , φρέσκο πράμα ...μαζί με την έκθεση μαλακίας!!!!
Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.wordpress.com/

1 μέτρο απόσταση για λόγους ¨τιμής¨ στο σχολείο

Στην απόφαση του Διευθυντή Εθνικής Εκπαίδευσης της πόλης αναφέρεται πως ¨για να μην υπάρξουν περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης η απόσταση ανάμεσα σε μαθητές και μαθήτριες δεν θα είναι μικρότερη από 1 μέτρο¨.




Με βάση την είδηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ, ο Διευθυντής Εθνικής Εκπαίδευσης του Μουράτπασά- Αττάλειας ζήτησε η απόσταση προσέγγισης μαθητών και μαθητριών να μην είναι μικρότερη από ένα μέτρο. Σε παρόμοιο περιστατικό στην Μερσίνα είχε απαγορευτεί σε λύκειο η απόσταση να είναι μικρότερη από 45 εκατοστά, ενώ είχε απαγορευτεί και να κάθονται δίπλα δίπλα.
Η Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας του Μουράτπασά- Αττάλειας ζήτησε όταν συναντώνται για οποιοδήποτε λόγο μαθητές και μαθήτριες για να συζητήσουν να τηρείται το όριο του 1 μέτρου που όρισε η διοίκηση. Με βάση την Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας προσεγγίσεις σε μικρότερη από αυτήν θα θεωρούνται ως ¨σεξουαλική εκμετάλλευση¨.
Οι αποφάσεις οι οποίες λήφθησαν στην ¨Ετήσια συνεδρίαση Αξιών 2011-2012¨ υπό την προεδρία του Διευθυντή Εθνικής Παιδείας της περιοχής Ερντέμ Καγιά, κοινοποιήθηκαν στους καθηγητές των λυκείων.
……………………
Και ενώ το γεγονός συγκέντρωσε πολλές αντιδράσεις, ανάλογο περιστατικό υπήρξε και νωρίτερα στην Αττάλεια.
Σε λύκειο της Μερσίνας που έχει εστία για να μην βρίσκονται στον ίδιο χώρο μαθητές και μαθήτριες καταργήθηκε η από κοινού μελέτη, ενώ υπήρχαν φήμες πως μετά τον διορισμό του Ιμπραήμ Τολ ως διευθυντή στο σχολείο τον Σεπτέμβριο του 2010 προειδοποιήθηκαν ¨μαθητές και μαθήτριες πως δεν θα κάνουν βόλτες μαζί, δεν θα κάθονται δίπλα-δίπλα και δεν θα αστειεύονται¨.
Εφ. Χουριέτ 12-10-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου