Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Πραξούλα: Αποφάσεις για το β’ γύρο αδειοδοτήσεων πριν το τέλος του έτους

Από το ιστολόγιο http://www.onlycy.com/

Εκείνο που συζητείται αυτή τη στιγμή είναι η σύντομη τροχοδρόμηση των διαδικασιών για το δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων για έρευνες υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πραξούλα Αντωνιάδου, προσθέτοντας ότι αποφάσεις για αυτό το θέμα αναμένεται να ληφθούν πριν το τέλος του έτους.



Κληθείσα, μετά το πέρας συνάντησής της με αντιπροσωπεία της ομάδας φιλίας Κύπρου-Γερμανίας του στη γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή, να σχολιάσει δημοσίευμα της εφημερίδας “Πολίτης“ ότι η αρμόδια Υπουργική Επιτροπή αποφάσισε την επίσπευση του δεύτερου γύρου αδειοδοτήσεων, η κ. Αντωνιάδου είπε ότι “εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή συζητούνται σε υψηλό πολιτικό επίπεδο και σίγουρα και στο επίπεδο της Υπουργικής Επιτροπής τα επόμενα βήματα αναφορικά με τον τομέα εκμετάλλευσης πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Κύπρου“.
“Εκείνο που διαφαίνεται“, είπε, “είναι ότι θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε αποφάσεις για το πώς προχωρούμε αναφορικά με το δεύτερο γύρο αδειοδότησης σίγουρα πριν το τέλος αυτού του χρόνου“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου