Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ Ρομπάι: Επιστρέφει η τρόικα τη Δευτέρα

Σχόλιο ιστολογίου μας : Τους κάναμε και χεστήκανε πάνω τους .... 
Πφφφ  ....Ναι ρε συ βρωμάει ......
Από το ιστολόγιο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63375301
Θετικά και προς την σωστή κατεύθυνση χαρακτήρισε τα νέα, πρόσθετα μέτρα που θα λάβει η ελληνική κυβέρνηση, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, προσθέτονας ότι θα συνεχιστούν οι συζητήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα τη Δευτέρα. Από την πλευρά του ο κ. Τρισέ επαναλαμβάνει την ανάγκη να εφαρμόσει η χώρα μας πλήρως τις δεσμεύσεις της.

Ρομπάι: Επιστρέφει η τρόικα τη Δευτέρα



Όπως μεταδίδει το Reuters, ο κ. Ρομπάι δήλωσε ότι τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε η Ελλάδα φαίνονται εκ πρώτης όψεως θετικά και κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.
Παράλληλα, ανέφερε ότι οι συζητήσεις της τρόικας με την ελληνική κυβέρνηση θα συνεχιστούν τη Δευτέρα, ενώ πρόσθεσε ότι θα υπάρξουν συζητήσεις για βαθύτερη δημοσιονομική ολοκλήρωση ανάμεσα στους ευρωπαίους ηγέτες τον Οκτώβριο.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Ζαν-Κλοντ Τρισέ, τόνισε και σήμερα ότι το σύνολο των ευρωπαίων ηγετών, συμπεριλαμβανομένων και των γερμανών, καλεί την Αθήνα "να θέσει πλήρως σε εφαρμογή τις δεσμεύσεις της".
"Οι διεθνείς θεσμοί, η (Ευρωπαϊκή) Επιτροπή μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα καλούν την ελληνική κυβέρνηση με σταθερό τρόπο να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για μεταρρυθμίσεις", διευκρίνισε ο κ. Τρισέ, μιλώντας με την ιδιότητά του ως εκπροσώπου της ομάδας των κύριων κεντρικών τραπεζών, έπειτα από μια σύνοδο της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BRI) στη Βασιλεία.
Επίσης, ο κ. Τρισέ επεσήμανε πως αυτό είναι "προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας, του ελληνικού λαού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου