Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Καντάφι: «Δε μας μένει παρά να πολεμήσουμε μέχρι τη νίκη»

Από το ιστολόγιο http://www.newpost.gr/

Καντάφι: «Δε μας μένει παρά να πολεμήσουμε μέχρι τη νίκη»
Ο Μουάμαρ Καντάφι δήλωσε σήμερα σε μήνυμά του που μεταδόθηκε από το κανάλι της συριακής τηλεόρασης Arrai, ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να πολεμήσει "μέχρι τη νίκη".

"Δεν είναι δυνατό να παραδοθεί η Λιβύη στους αποικιοκράτες για άλλη μια φορά", ανέφερε ο συνταγματάρχης στο μήνυμά του, το οποίο διαβάστηκε από τον διευθυντή του καναλιού τον Ιρακινό Μισάν αλ Τζουμπούρι.

"Δε μας μένει πια κάτι άλλο από το να πολεμήσουμε μέχρι τη νίκη και την ήττα του πραξικοπήματος", προσθέτει ο Καντάφι.

Το συριακό κανάλι που εδρεύει στην Δαμασκό είναι το τελευταίο από τα μέσα ενημέρωσης που μεταδίδει μηνύματα του Καντάφι, αφότου εγκατέλειψε την Τρίπολη στις 23 Αυγούστου.

Ο διευθυντής του, ένας Ιρακινός σουνίτης πρώην βουλευτής ο οποίος έχει εγκατασταθεί στην Δαμασκό, δήλωσε ότι απεχθάνεται τους δικτάτορες αλλά σημείωσε ότι ο Μουάμαρ Καντάφι ενσαρκώνει την αντίσταση κατά της ξένης κατοχής στην χώρα του.

Πριν διαβάσει το μήνυμα του πρώην ισχυρού άνδρα της Λιβύης, ο αλ Τζαμπούρι δήλωσε ότι αναμενόταν να μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Καντάφι, κάτι που όμως τελικά αναβλήθηκε για "λόγους ασφαλείας".

"Επρόκειτο να δείξουμε τον ηγέτη ανάμεσα στους πολεμιστές του και στον λαό στα λιβυκά εδάφη και όχι από την Βενεζουέλα ή τον Νίγηρα ή από κάπου αλλού" ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου