Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Η (ΜΚΟ) Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ έβαλε την αστυνομία να φυλάει σκοπιές έξω απο τα παράνομα τζαμιά γιατί "φοβάται" χτύπημα «τύπου Μπρέιβικ»

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/08/blog-post_9541.html

 Συναγερμός έχει σημάνει στο επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ. μετά το αιματοκύλισμα της Νορβηγίας, καθώς αυξάνονται οι φόβοι για ενδεχόμενο αντι-ισλαμικό «χτύπημα» από ακραία στοιχεία και στην Αθήνα.


Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με την ανησυχητική εκτόξευση της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα μας, έχει δημιουργήσει τον τελευταίο χρόνο τις προϋποθέσεις για μια σημαντική άνοδο της παρουσίας ακροδεξιών στοιχείων στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ προειδοποιεί μάλιστα πως «φασιστικές ομάδες έχουν δημιουργήσει ένα καθεστώς ανομίας» σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας, όπου είναι έντονη η παρουσία μεγάλων ομάδων μουσουλμάνων μεταναστών. Στην αναφορά της διεθνούς επιτροπής γίνεται λόγος για «ραγδαία κοινωνική αναταραχή, εν μέσω της οποίας ρατσιστικά στοιχεία έχει εξαπολύσει κύματα επιθέσεων κατά των μεταναστών».

Η Ελληνική Αστυνομία τα τελευταία 24ωρα έχει αυξήσει την παρουσία της σε περιοχές όπου προσεύχονται μουσουλμάνοι μετανάστες, με τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ, Θανάση Κοκκαλάκη, να δηλώνει πως «υπάρχει μια αύξηση στον έλεγχο στους χώρους αυτούς, μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στη Νορβηγία».

Τους φόβους όμως της Ελληνικής Αστυνομίας συμμερίζεται πλέον ολόκληρη η Ευρώπη, καθώς, την περασμένη εβδομάδα, αξιωματούχοι της ΕΕ συμμετείχαν σε έκτακτη συνεδρίαση στις Βρυξέλλες για τους τρόπους καταπολέμησης της ακροδεξιάς βίας και της ισλαμοφοβίας, προειδοποιώντας για «μείζονα κίνδυνο» μετά την σφαγή της Νορβηγίας.

Στην Ελλάδα, όμως, η κατάσταση περιγράφεται από τους Ευρωπαίους ως ιδιαίτερα ανησυχητική, λόγω της έντονης κοινωνικής δυσφορίας που έχει προκαλέσει η ανεξέλεγκτη και παράνομη μετανάστευση. Σε συνδυασμό με την ανεργία που έχει αρχίσει να πλήττει όλο και περισσότερους Έλληνες, οι μετανάστες αποτελούν πλέον στα μάτια πολλών τους αποδιοπομπαίους τράγους και ευνοούν την άνοδο της ακροδεξιάς.

Η Ύπατη Αρμοστεία κάνει πλέον λόγο για καθημερινές επιθέσεις από φασιστικές ομάδες στο κέντρο της Αθήνας με στόχους μετανάστες, βάσει του χρώματός τους. «Δέχομαι καθημερινά απειλές» καταγγέλλει ο Naim Elgandour, ο Αιγύπτιος επικεφαλής της Μουσουλμανικής Ένωσης στην Ελλάδα και συνεχίζει «τα πράγματα στην Αθήνα έχουν χειροτερέψει τον τελευταίο καιρό και ο κίνδυνος μεγαλώνει, αφού μπορεί να υπάρχουν 5.000 εξτρεμιστές στην Αθήνα, αλλά κερδίζουν συμπάθεια και ανοχή μέρα με τη μέρα».

Η Μουσουλμανική Ένωση κάνει λόγο για τουλάχιστον δέκα εμπρηστικές επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από εξτρεμιστές κατά των αυτοσχέδιων τζαμιών που χρησιμοποιούν ως χώρους προσευχής σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας.
 Π/Θ

ΣΧΟΛΙΟ...
Εδώ δεν μιλάς...ΑΠΛΆ κοιτάς σαν ΜΑΛ...ΑΣ ...πως έχει καταντήσει η χώρα σου.Βαράει το ντέφι η τάδε ΜΚΟ (επειδή έχει συμφέρον και λόγο ύπαρξης να υπάρχει ένας αντίπαλος φάντασμα) και χορεύει η Αστυνομία.
Η Αθήνα έχει γίνει η πιο απροσπέλαστη πόλη της Ευρώπης από την εγκληματικότητα των μεταναστών ειδικά στο κέντρο και αντί να ζητάνε οι νόμιμοι κάτοικοι αστυνόμευση και ασφάλεια,την έχουν οι περαστικοί και οι τυχοδιώκτες.Εμείς οι υπόλοιποι ελεύθεροι πολιορκημένοι απλά πληρώνουμε και την ΜΚΟ και την Αστυνομία.
ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου