Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Μ.Αρίντς: "Ο Γ.Παπανδρέου είπε ότι έχουμε δικαίωμα ερευνών"!

Σχόλιο από Faceof : ......κρατήστε το καλά στο μυαλό σας αυτό ....για αυτά που θα πω και όταν τα πω ....το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο , ακόμα και για μένα......δεν λέω άλλα για την ώρα....
Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/defence/index.php

Άμεση απάντηση πρέπει να δοθεί από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός αναγνώρισε το δικαίωμα της Τουρκίας να κάνει έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην κυπρακή ΑΟΖ!



Ο Αρίντς, γνωστός κουτοπόνηρος Ανατολίτης, είπε ότι γνωρίζει το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας Παπανδρέου –Ερντογάν και υποστηρίζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε το δικαίωμα της Τουρκίας, για έρευνες στην περιοχή της Κύπρου!
 «Γ.Ο Παπανδρέου είπε να μην υπάρξει κάποιο ζήτημα με τις διαπραγματεύσεις στην Κύπρο. Να μην υπάρξει ένταση. Η απάντηση μας ήταν πως “είμαστε αντίθετοι σε οτιδήποτε θα εμποδίσει τις διαπραγματεύσεις. Οι Ελληνοκύπριοι το ξεκίνησαν. Έτσι και η Τουρκία στην ΑΟΖ θα κάνει έρευνες. Δεν ακούμε τίποτα. Το Πολεμικό μας Νυατικό και αν χρειαστεί η Αεροπορία μας θα προστατεύει τις έρευνες Έμας. Τότε ο Παπανδρέου απάντησε στον Ετζεβίτ: "Έχετε δίκιο. Αν κάνουν έρευνες εκείνοι κι εσείς μπορείτε. Αλλά μην υπάρξει ένταση"»!
Είναι άμεση η ανάγκη να υπάρξει απάντηση από πλευράς Έλληνα πρωθυπουργού. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχει επιβεβαιώσει τον Τούρκο αντιπρόεδρο και πλέον τίθενται άλλα ζητήματα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου