Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Επίθεση κατά Αβραμόπουλου


 

Τον Δημήτρη Αβραμόπουλο φαίνεται να «φωτογραφίζει» το κείμενο που «ανέβηκε» στην ηλεκτρονική σελίδα antinews.gr, συνεργάτες της οποίας βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ. Ο συγγραφέας του άρθρου παραμονές των εκλογών επέλεξε να στοχοποιήσει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. Μία ώρα μετά την αρχική δημοσίευση του το κείμενο εξαφανίστηκε με άνωθεν παρέμβαση. Η ανάρτηση προκάλεσε αρχικά αμηχανία και στη συνέχεια έντονο εκνευρισμό στη Συγγρού.

Το επίμαχο άρθρο φέρει τον τίτλο «Ο κηπουρός που ήθελε να γίνει πρωθυπουργός» και μεταξύ άλλων σημειώνει: «Ελλάδα, 2012, παραμονές εκλογών. Ο Δημήτρης περιμένει μπροστά στο μεγάλο θρόνο. Με το ατσαλάκωτο κοστούμι του, την εντυπωσιακή γραβάτα, τους καλούς τρόπους. Την αδιαμφισβήτητη διπλωματική και ισορροπιστική δεινότητα».


Με σαρκαστικό ύφος ο συντάκτης συνεχίζει την άθλια επίθεση με αναφορές στην μέχρι τώρα πολιτική διαδρομή του Δημήτρη Αβραμόπουλου και καταλήγει: «Στρογγυλοκάθισε λοιπόν ο Δημήτρης στο μικρό θρόνο της πόλης και κοίταξε περιφρονητικά το θεωρείο, όπου κάποιοι αδικαιολόγητα εργατικοί πρώην συνάδελφοί του τον κοιτούσαν με δέος. Τους είχε κοροϊδέψει όλους. Αυτό που ήθελε στην πραγματικότητα δεν ήταν να γίνει ο κηπουρός τους, αλλά ο πρωθυπουργός τους».


Ωστόσο δεν υπήρξε αντίδραση από την πλευρά του Δημήτρη Αβραμόπουλου και συνεργάτες του ανέφεραν πως ο αντιπρόεδρος δεν ασχολείται με τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου