Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Παράξενοι αεροψεκασμοί σε σχήμα κύκλου στη Βόρεια και κεντρική Πελοπόννησο! 3-4-2014(Καλαμάτα-Τρίπολη-Λουτράκι)ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ




Από το http://psekasmata.blogspot.gr/

Απίστευτοι κυκλικοί αεροψεκασμοί και στην Καλαμάτα! 3-4-2014

 Τα chemtrails δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Χρόνια τώρα φωνάζουμε, αλλά καμιά επίσημη αρχή δεν έχει δώσει ουσιαστικές απαντήσεις για το θέμα.
Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός όχι τόσο
συνηθισμένου είδους ψεκασμών.

Το σύνηθες φαινόμενο είναι η εμφάνιση στο ουρανό λευκών χημικών ουρών πολλών χιλιομέτρων. Σήμερα αργά το απόγευμα τουλάχιστον δύο αεροπλάνα έκοβαν βόλτες στον ουρανό της Καλαμάτας κάνοντας κύκλους για αρκετή ώρα πάνω από την πόλη. Το αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.


Θα δώσει ποτέ κάποιος μια πειστική απάντηση για όλα αυτά;















ΠΗΓΗ psekasmata


ΠΗΓΗ psekasmata
 
Παράξενοι αεροψεκασμοί σε σχήμα κύκλου στη Βόρεια και κεντρική Πελοπόννησο! 3-4-2014 
 
Παράξενοι ψεκασμοί πάνω από την Βόρεια Πελοπόννησο σε σχήμα κύκλου!
Η λήψη έγινε από την περιοχή του Λουτρακίου 03-04-2014 και ώρα 19:45.
Πρώτη φορά στην περιοχή αυτή είχαμε ψεκασμούς σε σχήμα κύκλου πρέπει να είναι πάνω από τα σύνορα των νόμων Κορινθίας Αργολίδας και Αρκαδίας βάση του ορίζοντα.

Αναγνώστης
Λουτράκι 3-4-2014













ΠΗΓΗ psekasmata

Κυκλικοί αεροψεκασμοί ορατοί και πάνω από την Τρίπολη! 3-4-2014 
 
Βρε παιδιά έχουμε τρελαθεί τελείως; Κάποιοι ακόμα δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν με αργό θάνατο τύπου καρκίνου και άλλες διάφορες σαχλαμάρες για ανεξιχνίαστες αρρώστιες χωρίς αντίδοτο και θεραπεία.
Αφού όλα τα παραπάνω σας φαίνονται να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, ας μας εξηγήσουν οι "έξυπνοι" που βγαίνουν σε όλα τα πουλημένα ΜΜΕ, τι στο διάβολο έκανε επιβατικό αεροπλάνο πάνω από τα κεφάλια των Τριπολιτσιωτών; Δοκίμαζε την άνωση; Δοκίμαζε νέου τύπου φτερά; Δοκίμαζε την σταθερότητα πάνω από την Τρίπολη; Ξέχασε κάτι και γύρισε να το πάρει; Δοκίμαζε την ανοχή μας; Δοκίμαζε αν θα ξεκινήσει κάτι εδάφους - αέρος; Τι δοκίμαζε επιτέλους; Μήπως η κα. Σούζη και το σινάφι της ξέρει κάτι παραπάνω;

Απολαύστε τα και αν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας να μου πείτε τον τρόπο...


Τρίπολη 3-4-2014














ΠΗΓΗ psekasmata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου