Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου για Άγγλους και λαθρομετανάστες

Για τους λαθρομετανάστες

«… το δήλωσα απερίφραστα, για τους παράνομους που εισέρχονται στην Κύπρο, και πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι είμαστε μικρό κράτος και η δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού εδώ στο νησί μας εύκολα ανατρέπεται. ΄Οταν έρχονται ξένοι και δη παρείσακτοι, παράνομοι και να μην κρυβόμαστε πίσω από την Ευρωπαϊκή Ένωση». Σίγουρα, πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος, δεν πρόκειται να τους πετάξουμε...


... στη θάλασσα αυτούς τους ανθρώπους, ούτε θα τους αφήσουμε να πεθάνουν από την πείνα, αλλά δεν νομίζω ότι η ΕΕ μας πιέζει να δίνουμε αυτά τα ποσά που ενθαρρύνουμε όχι μόνο αυτούς να μείνουν που είναι παράνομοι στη Κύπρο, αλλά να έρθουν και άλλοι. Δεν νομίζω ότι είναι έγκλημα καθοσιώσεως αυτό, να «συμφωνώ ότι αυτοί πρέπει να φύγουν και δεν πρέπει να μείνουν στην Κύπρο».

Ό,τι υποφέρουμε, το οφείλουμε στους Άγγλους

 Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κλήθηκε επίσης να σχολιάσει την απόσταση που κράτησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Υπάτη Εκπρόσωπος για τις Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ Βαρώνη Άστον από την ενέργεια του κατοχικού καθεστώτος να διακόψει τη θεία λειτουργία ανήμερα των Χριστουγέννων στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο, όπου ζουν...

... Ελληνοκύπριοι εγκλωβισμένοι. "Το γεγονός ότι Βαρόνη Άστον προέρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία δεν έχω καμία αμφιβολία για τη στάση της", τόνισε.

"Αυτή είναι η στάση των Άγγλων, είναι γνωστή σε μένα και όσοι έχουν αμφιβολία το βιβλίο που έχουμε κυκλοφορήσει «Η Αιματηρή Αλήθεια» όποιος το διαβάζει καταλαβαίνει την πρόστυχο στάση των Άγγλων έναντι του λαού μας". "Ότι υποφέραμε και υποφέρουμε μέχρι σήμερα", κατέληξε "τούτο οφείλεται αποκλειστικά στους Άγγλους και κατά δεύτερο λόγο στους Τούρκους".

ΠΗΓΗ karfotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου