Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Απαράδεκτη τουρκική πρόκληση

Την 19η Μαΐου, ημέρα Μνήμης των θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας, διάλεξαν οι Τούρκοι για να προκαλέσουν μέσα στη Θεσσαλονίκη. Ως γνωστόν, την ημέρα που ο ελληνισμός θρηνεί τους 353.000 νεκρούς Ποντίους, οι Τούρκοι...

... την έχουν καθιερώσει ως εθνική γιορτή της Νεολαίας και του Αθλητισμού.


Με αφορμή αυτό το γεγονός, μέλη του Συλλόγου Κλασικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης (İKOD) ανάγγειλαν ότι θα επισκεφτούν στις 19 Μαΐου το σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, με τη στήριξη του Mobil-1. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Ρόντοπ Ρουζκαρί» (TourkikaNea.gr) το κομβόι των μελών του İKOD θα ξεκινήσει με 20 οχήματα από Θεσσαλονίκη και καθ’ οδόν θα συναντηθεί σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη με διάφορους «τουρκικούς» συλλόγους και πολίτες.

Επειδή υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν αντιληφθεί πώς εκμεταλλεύονται προπαγανδιστικά οι Τούρκοι το δήθεν σπίτι του Κεμάλ, ενώ είναι γνωστό πως δεν γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, και πιστεύουν ότι αυτό μας ωφελεί τουριστικά (μιλάμε για αστεία ποσά) ας διαβάσουν την παρακάτω δήλωση του διευθυντή των λεωφορείων της «Καµίλ Κότς», που εκτελεί δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη: «Από τα δρομολόγιά μας στη Ελλάδα δεν έχουμε κέρδος, τα επιδοτούμε, αλλά είναι σημαντικό η εταιρία Καμίλ Κοτς να υπάρχει εκεί».

ΠΗΓΗ ΚΑΡΦΩΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου