Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Έκτακτο. Η Ρεπούση προτείνει να μάθουμε τούρκικα γιατί τα αρχαία ελληνικά είναι νεκρή γλώσσα. Τέλος, αναφέρει πως μπορεί να έρθει η ανάπτυξη μέσω της εκμάθησης της τουρκικής.(Βίντεο)

Σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα και την μελέτη της τουρκικής ιστορίας είναι πιθανό τα τούρκικα να είναι και οι δολοφόνοι των αρχαίων ελληνικών. Ως εκ τούτου, τα τούρκικα τα μιλάνε 80 εκ εξ' ανατολών και καθημερινά τα ακούμε στις τηλεοράσεις χωρίς να τα καταλαβαίνουμε. Πρέπει λοιπόν, σύμφωνα με τις ατελείωτες γνώσεις αυτής της καθηγήτριας γαλλικών με διδακτορικό ιστορίας και πολλά σεμινάρια στην γείτονα χώρα, να ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε τούρκικα στα σχολεία για να μπορεί ο καναλάρχης να μην προσλαμβάνει μεταφραστές και να μειωθούν τα έξοδα για τον βασικότερο πυλώνα της ελληνικής ανάπτυξης και πρωταγωνιστή του ελληνικού success story, που είναι φυσικά η ελληνική τηλεόραση. Επίσης, θα μας χρησιμεύσουν στους νέους πυλώνες ανάπτυξης όπως το δουλεμπόριο και άλλα συναφή επαγγέλματα.

(το κείμενο είναι σατυρικό και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Προς το παρόν δηλαδή, γιατί σε λίγο όλοι οι ξένοι που μαθαίνουν στα παιδιά τους μία νεκρή γλώσσα, θα καταλάβουν το λάθος τους μετά τις δηλώσεις της κυρίας Ρεπούση και θα ξεκινήσουν την εκμάθηση της τουρκικής, αποδεικνύοντας πόσο οπισθοδρομικοί και εθνικιστές είναι οι Έλληνες)
ΠΗΓΗ lithosfotos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου