Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μπερλουσκόνι: Χτυπάτε κι άλλο, θα τ' αντέξω

Έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου της Νάπολη να παραπέμψει σε δίκη τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση χρηματισμού γερουσιαστή του κόμματος Ιταλία των Αξιών ώστε να αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση Πρόντι, ο Καβαλιέρε επιστρέφει δυναμικά.
Σύμφωνα με τον ίδιο, για μία ακόμη φορά η ιταλική δικαιοσύνη επιχειρεί να τον εξοντώσει με κάθε κόστος, καθώς «οι εισαγγελείς είναι πολιτικοποιημένοι».
Όπως δήλωσε, η απόφαση ήταν αναμενόμενη μια και «θέλουν να με εξοντώσουν και αναρωτιέμαι που θέλουν να φτάσουν και τι θα πρέπει να περιμένω ακόμα.
Πλέον η εισαγγελία έχει ξεκινήσει έναν αγώνα μέχρι τέλους εναντίον μου».
Παρά τον...πόλεμο που του γίνεται, ο Μπερλουσκόνι διατείνεται ότι δε θα καταθέσει τα όπλα. Αντιθέτως, υποστηρίζει ότι θα αντέξει «ακόμα και αν έχω τους πάντες εναντίον μου».
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι το μόνο σίγουρο είναι «ότι δε θα το βάλω στα πόδια», αφήνοντας να εννοηθεί πως δε θα επιλέξει να φύγει εκτός Ιταλίας, όπως έκανε ο πρώην πρωθυπουργός, Μπετίνο Κράξι, που κατέληξε στην Τυνησία μετά το σκάνδαλο «καθαρά χέρια».
Η απόφαση για δίκη στις 11 Φεβρουαρίου σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού του Σέρτζο Ντε Γκρεγκόριο, μοιάζει να επιβεβαιώνει στον Μπερλουσκόνι ότι όλα γίνονται για να τον καταστρέψουν πολιτικά.

ΠΗΓΗ dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου