Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Κόντρα για την συγκέντρωση της Χ.Α.

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Δημοσίας Τάξης Νίκο Δένδια και την Χρυσή Αυγή, με αφορμή την συγκέντρωση που έχουν οργανώσει για αύριο τα μέλη της οργάνωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Από την Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι η συγκέντρωση των ακροδεξιών για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς των Ιμίων δεν θα επιτραπεί να πραγματοποιηθεί, για λόγους δημόσιας ασφάλειας.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: « Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 1-2-2014 στο Μνημείο Ιμίων (πλατεία Ρηγίλλης), στην πλατεία Συντάγματος και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας. Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω Απόφαση, δεν θίγει το δικαίωμα της συγκέντρωσης».

Από την πλευρά της, η Χ.Α. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής τονίζεται: «Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι αύριο το απόγευμα δεκάδες χιλιάδες Έλληνες θα τιμήσουν τους Ήρωες Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό στην μεγαλύτερη εθνικιστική εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που έγινε ποτέ!»

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου