Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Άνθρωπος Πίσω από τα Πιο εξελιγμένα στρατιωτικά αεροσκάφη στην ιστορία, αποκάλυψε ένα μυστικό πριν πεθάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ben Rich Lockheed ισχυρίζεται ότι οι Εξωγήινοι και τα UFO είναι πραγματικά και ότι ο στρατός των ΗΠΑ ταξιδεύει στα αστέρια.

Ο Ben Rich, ο "πατέρας του Stealth μαχητικού και βομβαρδιστικού" και πρώην επικεφαλής της Lockheed Skunk Works, κάποτε έδωσε πληροφορίες για τα Εξωγήινα UFO και τους εξωγήινους επισκέπτες. Είναι πραγματικότητα. Δηλώνει "έχουμε πάει" στα άστρα "και" έχουμε την τεχνολογία για να πάμε στα άστρα.


Ωστόσο, με την υποσημείωση -όπως πολλοί ειδικοί πιστεύουν- μας έχουν πάρει σε άλλους πλανήτες με τη βοήθεια των εξωγήινων διαστημοπλοίων λόγω της ζώνης ακτινοβολίας, οπότε ενώ εμείς έχουμε την τεχνολογία για να πάμε, πρέπει να μας "πάρουν" λόγω της ζώνης ακτινοβολίας καθώς τα σώματα μας δεν θα την αντέξουν, για παράδειγμα -γιατί μερικοί προτείνουν πάμε μαζί στα άστρα... τους παίρνουν;

Δείτε επίσης:
Οι δηλώσεις του βοήθησαν στην πιστοποίηση των αναφορών ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν Εξωγήινη τεχνολογία για τα ιπτάμενα σκάφη τους που μιμούνται τα Εξωγήινα σκάφη.

"Έχουμε την τεχνολογία και τα μέσα για να ταξιδέψουμε στ' άστρα, αλλά αυτή η τεχνολογία είναι κλειδωμένη σε Μαύρα Προγράμματα και θα χρειαζόταν η πράξη ενός Θεού για να τη χρησιμοποιήσουμε κάποτε για το καλό της ανθρωπότητας. Ότι μπορείτε να φανταστείτε, ήδη ξέρουμε πως να το κάνουμε", δήλωσε κάποτε ο Ben Rich Lockheed.

Όταν κάποτε τον ρώτησε κάποιος "πως κινούνται τα UFO, με ποιό σύστημα προώθησης", ο Rich απάντησε "Όλα τα σημεία στο χρόνο και στο διάστημα ενώνονται, έτσι ακριβώς δουλεύουν τα UFO".

Πριν ο Ben Rich Lockheed πεθάνει επίσης είχε δηλώσει ότι "υπάρχουν 2 τύποι UFO, αυτά που εμείς φτιάχνουμε και αυτά που "αυτοί" φτιάχνουν. Μαθαίνουμε από τα συντρίμμια των σκαφών τους και από αυτά που μας δίνουν οι ίδιοι".



Εσείς τι πιστεύετε; Πείτε μας στα σχόλια αν οι ΗΠΑ έχουν τη τεχνολογία να ταξιδεύουν στο διάστημα.

Συγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα

ΠΗΓΗ aorata-gegonota

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου