Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Σαμαράς: Το θέμα ηγεσίας έκλεισε - Ντόρα: Όχι ακόμη...Ανεβαίνει το πολιτικό «θερμόμετρο» στη Συγγρού(Βίντεο)

Δείτε βίντεο με την αντίδραση της κυρίας Μπακογιάννη, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι έκλεισε το ζήτημα της ηγεσίας - Η ίδια επέμεινε για Συνέδριο: «Γιατί το φοβάται ο κ. Σαμαράς; Ή θα βγει πιο ισχυρός ή θα αναδειχθεί νέος πρόεδρος» Ζήτημα διεξαγωγής έκτακτου Συνεδρίου της ΝΔ έθεσε εκ νέου η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την ομιλία της στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

«Ο Σαμαράς φοβάται το συνέδριο, για να μην τεθεί θέμα ηγεσίας» εκτίμησε η βουλευτής της ΝΔ, διερωτώμενη: «Γιατί το φοβάται; Ή θα βγει πιο ισχυρός ή θα αναδειχθεί νέος πρόεδρος».


Οι δηλώσεις της από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής προκάλεσαν αντιδράσεις και μια σημαντική μερίδα από ανθρώπους που παρίσταντο στη συνεδρίαση, την αποδοκίμασαν.

Πολλοί περισσότεροι, ωστόσο, ήταν εκείνοι που χειροκρότησαν την κυρία Μπακογιάννη, η οποία απάντησε στις αποδοκιμασίες ως εξής: «Η ΝΔ δεν μιλάει με κεκράχτες, αλλά με επιχειρήματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Μπακογιάννη διακόπηκε έξι φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, καθώς της φώναζαν, μεταξύ άλλων: «Κατέβα κάτω», «Σε ξέρουμε», «Τι είναι αυτά που λες;», «Έχουμε πρόεδρο εκλεγμένο από το λαό».

Αυτό που αξίζει ωστόσο να σημειωθεί και παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, είναι η αντίδραση της κυρίας Μπακογιάννη στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ, που είχε προηγηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς ακούγεται να λέει ότι έθεσε ο ίδιος το ζήτημα ηγεσίας της ΝΔ στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και κανείς δεν πήρε το λόγο, για να τον αμφισβητήσει. «Το θέμα έκλεισε» προσθέτει, την ώρα που η κάμερα «συλλαμβάνει» την κυρία Μπακογιάννη να λέει: «Όχι ακόμη».

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επίσης έχει αναφερθεί στο ζήτημα συνεδρίου και ηγεσίας, κοιτάει αμήχανα δεξιά-αριστερά...
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου