Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Λε Πεν: Η Ευρωπαϊκή Ένωση κοροϊδεύει την Ελλάδα

Η ηγέτης του γαλλικού Εθνικού Μετώπου τόνισε ότι οι εντάσεις στη διαπραγμάτευση για το χρέος της χώρας μας αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο της ΕΕ Επίθεση κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαπέλυσε η Μαρίν Λε Πεν με αφορμή την διαπραγμάτευση της με την Ελλάδα.

Η ηγέτης του γαλλικού Εθνικού Μετώπου τόνισε ότι οι εντάσεις στη διαπραγμάτευση για το χρέος της χώρας μας αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που «έσβησε» τις επιθυμίες του ελληνικού λαού.


Η Λε Πεν, που χαρακτήρισε τον εαυτό της ως σφοδρή αντίπαλο της ΕΕ, περιέγραψε το γκρουπ ως «Ευρωπαϊκή δικτατορία» και επέμεινε ότι είναι στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης να πάρει την ευθύνη για το μέλλον της χώρας.

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα λέγοντας ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το ευρώ, στην πραγματικότητα υπόσχεται ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει, για τον απλό λόγο ότι ευρώ και λιτότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα», ανέφερε στο CNBC προσθέτοντας ότι «η ΕΕ διακωμωδεί και αποκηρύσσει την λαϊκή επιθυμία που εκφράστηκε στις ελληνικές εκλογές και θέλει να επιβάλει μια πολιτική λιτότητας την οποία οι Έλληνες δεν θέλουν πια. Ποιος θα κερδίσει τελικά; Η Δημοκρατία ή η ευρωδικτατορία;».

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου