Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Καμμένος: Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τους τζιχαντιστές εκτός Ευρώπης αν η ΕΕ συνεχίσει το bullying

Αν η Ελλάδα εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την Ευρωζώνη τότε «κύματα μεταναστών θα ξεχυθούν από την Τουρκία προς την καρδιά της Δύσης, λέει στους Times
Νέες απειλές για μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών και τζιχαντιστών στην Ευρώπη σε περίπτωση που καταρρεύσει η Ελλάδα εξαπολύει ο Πάνος Καμμένος με δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα The Times.

Στο άρθρο με τίτλο «Δεν μπορούμε να κρατάμε το Ισλαμικό Κράτος εκτός αν η ΕΕ εξακολουθεί να ασκεί bullying σε βάρος μας» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέρχεται για δεύτερη φορά στο ίδιο θέμα καθώς παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και στις αρχές Μαρτίου. Τότε ο κ. Καμμένος είχε απειλήσει τους δανειστές ότι αν «χτυπήσουν» την Ελλάδα, «θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο».


«Αυτή η ξεκάθαρη εμπλοκή στις εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι μόνο πρωτάκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα αλλά και ανήθικη και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα εξαφανιστεί, τότε διακυβεύονται πολλά περισσότερα από την οικονομική σταθερότητα και το ευρώ» αναφέρει ο υπουργός Άμυνας στη βρετανική εφημερίδα.

Όπως αναφέρει Βερολίνο και Βρυξέλλες ασκούν bullying με σκοπό να οδηγήσουν την Αθήνα «σε μια πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση» κάνοντας λόγο για «συνεχείς προσπάθειες» από ευρωπαίους αξιωματούχους να διαλύσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Ελλάδα.

Ο κ. Καμμένος στη συνέντευξή του προειδοποιεί ότι αν η Ελλάδα εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την Ευρωζώνη τότε «κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης».

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου