Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Νέα φρίκη της ISIS: Προχώρησε σε εκτεταμένο όργιο αποκεφαλισμών 300 ατόμων στο Ιράκ!

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ

Οι τζιχαντιστές της ISIS συνεχίζουν ακάθεκτοι την εθνοκάθαρση στις περιοχές του Ιράκ. Αξιωματούχοι του Ιράκ αποκάλυψαν ότι οι φανατικοί ισλαμιστές τρομοκράτες επιδόθηκαν σε ένα εκτεταμένο όργιο αποκεφαλισμών. 

Τις τελευταίες ημέρες αποκεφάλισαν 300 άτομα που στην πλειοψηφία τους ήταν μέλη νομαδικών φυλών!

Οι Βουλευτής στην Anbar, Adel Khamis al-Mahlawi διευκρίνισε ότι τα θύματα ανήκουν στις φυλές Abu Mahal, al-Karabla, al-Salman, Albu Obaid, και al-Raoyen σύμφωνα με το presstv.
Ανίκανη και άβουλη η Δύση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους τρομοκράτες που η ίδια εξέθρεψε με σκοπό την ανατροπή του Μ.Άσσαντ στη Συρία. Φυσικά η δημιουργία της τρομοκρατικής τζιχαντιστικής οργάνωσης είχε ως απώτερο σκοπό την διάχυση των πολεμικών συγκρούσεων μέχρι τον Καύκασο και την Τσετσενία αφού στόχος ήταν η δημιουργία συγκρούσεων περιμετρικά της Ρωσίας!
Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες τα μαζικά εγκληματα της ISIS δεν έχουν τέλος. Με γυμνούς σβέρκους για να κόψει πιο εύκολα η σπάθα της "σαριακής δικαιοσύνης", αποκεφαλίζουν.
Φυσικά, πρόκειται για μια ακόμη δημόσια εκτέλεση που γίνεται σε πλατεία ώστε να μπορεί να την παρακολουθήσει το πλήθος. Πρόκειται για μια ψυχολογική επιχείρηση των ισλαμιστών προκειμένου να πάρουν μέσω του φόβου που προκαλούν τον ολοκληρωτικό έλεγχο κατοίκων και παιδιών.
Ανάμεσα στους θεατές διακρίνονται πολλά μικρά παιδιά. Περιμετρικά έχουν ακροβολιστοί ένοπλοι.
Τα θύματα είναι καθηλωμένα στα γόνατα. Φέρουν χειροπέδες και έχουν μπαναταρισμένα τα μάτια. Ο δήμιος είναι μασκοφόρος και χρησιμοποιεί σπάθα.
Ένας σείχης αναγνώνει την σαριακού τύπου απόφαση…εις θάνατον. Τα κεφάλια κατρακυλάνε στα κράσπεδα..

Δείτε τις εικόνες των εθνοφυλετικών εκκαθαρίσεων...










Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου