Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ χορεύει όλη την Τουρκία το PKK

Το PKK ανατίναξε γέφυρα στη Γιουξέκοβα
Αντάρτες του Κουρδικού εργατικού κόμματος ( PKK) ανατίναξαν το βράδυ μια γέφυρα στην περιοχή της Γιουξέκοβα (Yüksekova) στο Χακάρι της νότιας Τουρκίας.

Η ανατίναξη της γέφυρας κοντά στο χωριό Γκιούρ Καβάκ (Gür kavak) έγινε με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών καθώς η έκρηξη ακούστηκε σε απόσταση 20 χιλιομέτρων. Η γέφυρα εξασφάλιζε την πρόσβαση των δυνάμεων ασφαλείας σε 10 ορεινά χωριά στην περιοχή.
+++
Το PKK απήγαγε 11 τελωνειακούς υπαλλήλους στην Τσουκούρσα
Στο 40ο χιλιόμετρο Χακάρι – Τσουκούρσα η τρομοκρατική οργάνωση σταμάτησε ένα μίνι λεωφορείο που μετέφερε υπαλλήλους από το μεθοριακό συνοριακό σταθμό ‘Üzümlü’ που οδηγεί στη Συρία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα απήχθησαν 11 υπάλληλοι που επέβαιναν στο λεωφορείο, τα ονόματα των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Στο σημείο της απαγωγής έσπευσαν ειδικές δυνάμεις της τουρκικής χωροφυλακής και διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό.
+++
Βομβιστική επίθεση του PKK σε όχημα μεταφοράς χωροφυλάκων
Στη διασταύρωση των αυτοκινητοδρόμων στην επαρχία Σιρνάκ έγινε βομβιστική επίθεση κατά λεωφορείου που μετέφερε προσωπικό της τουρκικής χωροφυλακής. Η έκρηξη σημειώθηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά τη διέλευση του λεωφορείου και δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε κανείς, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

Η επίθεση έγινε στις 19:30 τοπική ώρα σήμερα και σύμφωνα με την αστυνομία είχε παγιδευτεί τμήμα της εθνικής οδού με εκρηκτικό υλικό, σε μικρή γέφυρα και η έκρηξη έγινε με τηλεχειρισμό.
«Η ελάχιστη καθυστέρηση της έκρηξης απέτρεψε μια μεγάλη καταστροφή», σημειώνει το δημοσίευμα προσθέτοντας ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο με άνδρες των σωμάτων ασφαλείας.
ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
freepen.gr

ΠΗΓΗ thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου