Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ένατο μετάλλιο για την Ελλάδα, "ασημένιος" ο Κωνσταντινίδης!

Δεύτερο μετάλλιο για τον Σάκη Κωνσταντινίδη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αυτή την φορά πήρε το ασημένιο στην κορίνα F32 και ένατο συνολικά για την χώρα μας.
Η  συγκομιδή μεταλλίων για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο συνεχίζεται και το... κοντέρ γράφει καθημερινά. Η χώρα μας έφτασε τα εννέα συνολικά και ο Σάκης Κωνσταντινίδης πανηγύρισε το δεύτερο σε αυτή την διοργάνωση.

Αυτή την φορά πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην κορίνα F32 και έχασε την πρώτη θέση και το χρυσό για 22 εκατοστά. Αυτό βέβαια ουδόλως μειώνει το επίτευγμά του και την τεράστια επιτυχία του. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε καλύτερη βολή στα 33 μέτρα και 69 εκατοστά, με τον Πολωνό, Σόκαλ, να κάνει 33.91μ. στην έκτη και τελευταία προσπάθειά του.
Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν της δισκοβολίας, ο οποίος είχε πάρει το χρυσό την πρώτη ημέρα των Αγώνων, χάρισε μια ακόμη τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα, που τα πηγαίνει θαυμάσια ως τώρα.
Εξάλλου, ο  Νίκος Γονιός, με καλύτερη βολή 27.26 μ. κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό, ενώ ο Δημήτρης Ζησίδης έμεινε στην 6η θέση με καλύτερη βολή στα 22.24 μ. Όλοι τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων!

  ΠΗΓΗ sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου