Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ξεκίνησε ο Ζάεφ: Η «Μακεδονία» είναι κομμάτι του δημοκρατικού κόσμου - ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΗΔΗ ΤΟ «ΒΟΡΕΙΑ»

«Δημιουργούμε ευκαιρίες για όλους τους πολίτες. Προχωράμε μπροστά, ήρθε η ώρα για την οικονομία!» συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο Ζάεφ

«Η Μακεδονία είναι κομμάτι του δημοκρατικού κόσμου» αναφέρει ο Ζόραν Ζάεφ σε σημερινή του ανάρτηση στο Twitter, μερικές ώρες μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική βουλή.
Αναφερόμενος στην χώρα του ως «Μακεδονία» και όχι ως «Βόρεια Μακεδονία», ο Σκοπιανός πρωθυπουργός πανηγύρισε σήμερα στο Twitter λέγοντας ότι «οι επενδυτές γνωρίζουν ότι τώρα είμαστε μια σταθερή και ασφαλής χώρα».

«Δημιουργούμε ευκαιρίες για όλους τους πολίτες. Προχωράμε μπροστά, ήρθε η ώρα για την οικονομία!» συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο Ζάεφ.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση της Έλληνικής Βουλής, ο Ζάεφ είχε επιβεβαιώσει και επισήμως τους χειρότερους φόβους για τον αλυτρωτισμό των γειτόνων, διαχωρίζοντας τους Έλληνες από τους Μακεδόνες!

«Οι λαοί και οι χώρες μας έχουν καταφέρει μία κοινή νίκη για την ειρήνη και την πρόοδο στα στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη. Ας είναι περήφανοι όλοι οι Έλληνες, όλοι οι Μακεδόνες και όλοι οι πολίτες που ζουν σε αυτήν την περιοχή. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ο κοινός δρόμος, που έχει ανοίξει με τις πιο φιλικές προθέσεις και αξίες που προέρχονται από την κοινή ευρωπαϊκή οικογένεια» είχε δηλώσει περιχαρής ο Ζάεφ.

ΠΗΓΗ eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου