Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Η εμμονή ορισμένων με τις “διερευνητικές” με Τουρκία φοβίζει… Τι έρχεται;

Συνεχίστηκαν τις τελευταίες 48 ώρες τα δημοσιεύματα για τις επερχόμενες διερευνητικές επαφές της Αθήνας με την κατοχική Τουρκία. Τα δημοσιεύματα έχουν τις υπογραφές σοβαρών δημοσιογράφων και αυτό και μόνο μας προβληματίζει. Διότι γνωρίζουν τι γράφουν… Δεν πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας τους.

ΤOY ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNAL

Είναι, φαίνεται, απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει ο διάλογος με την Τουρκία. Και ασφαλώς είναι δικαίωμα της, αφού την έχει εκλέξει ο λαός.

Όπως δικαίωμα είναι και των πολιτών να αμφισβητούν την κυβερνητική απόφαση. Αυτή η περίοδος δεν είναι καθόλου καλή για τέτοιου είδους συνάξεις, διότι η μόνη κερδισμένη θα είναι η Τουρκία. Μόνο αυτή οφελείται διότι θα δείχνει στους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς ότι συνομιλεί με την Ελλάδα. Θα δείξει ότι θέλει το διάλογο -και αυτό δεν είναι αλήθεια.

Θα καλέσει τις διερευνητικές στην Άγκυρα και η Αθήνα θα αποδεχθεί την πρόσκληση. Η Τουρκία θα διατηρήσει το διάλογο μέχρι τον Μάρτιο για να αποφύγει ξανά τις κυρώσεις από την ανύπαρκτη Ευρώπη, ενώ ίσως τεθούν σε κίνδυνο και οι νέες κυρώσεις που προγραμματίζει να επιβάλει το αμερικανικό Κογκρέσο. Με τον διάλογο, η Τουρκία θα εξέλθει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται, και δεν πρέπει. Τώρα είναι η ευκαιρία να πληρώσει για την επιθετικότητά της. Και από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η κινητικότητα στην Αμερική και η βαθιά επιθυμία να τιμωρηθεί η κατοχική δύναμη, πρέπει αυτό να ληφθεί υπόψη από την Αθήνα. Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στην πηγή

ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου