Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Πάγκαλος:Πιο διεφθαρμένοι οι πολίτες από τους πολιτικούς!!!!!

Παρομοιάζει τη χώρα με κοκκινοσκουφίτσα, θεωρεί τους επαναστάτες του '21 αγράμματους που καθιέρωσαν το ρουσφέτικαι έτσι δικαιολογεί και τη διαφθορά λέγοντας ότι δεν είναι οι πολιτικοί που βγαίνουν ψάχνοντας σε ποιον θα κάνουν “εκδούλευση”, αλλά οι πολίτες που πάνε να τη ζητήσουν...Πρόκειται για μια διάλεξη του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τον περασμένο Μάιο, λεπτομέρειες της οποίας φέρνει στο φως η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”.


Σε μια εποχή κατά την οποία η χώρα δεχόταν απανωτά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και συρόταν στην υπογραφή του Μνημονίου ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης με βάση το δημοσίευμα μάλλον έδινε λαβές...Σύμφωνα με τα όσα δήλωνε ο κ. Πάγκαλος στη χώρα κατοικούν κάποιοι που έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι απόγονοι του Περικλή και οι οποίοι ζουν σε μια χώρα που αντί σωστών αρχών εφάρμοσε αυτές της... κοκκινοσκουφίτσας η οποία αποφάσισε λάθος να κόψει δρόμο μέσα από το δάσος και έτσι έπεσε πάνω στον κακό λύκο!

Όσο για τα σημερινά δεινά; Αυτά ξεκινούν από την επανάσταση του '21. Κατά τον κ. Πάγκαλο αυτή έγινε από ένα μάτσο αγράμματους και αδαής χωριάτες (οι οποίοι μετά βίας μιλούσαν ελληνικά) που μετά την απελευθέρωση ψήφισαν οποιονδήποτε εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους.

Κάπως έτσι δικαιολογείται για τον Αντιπρόεδρο και το σημερινό φαινόμενο του ρουσφετιού (από τότε είναι στο αίμα του πολίτη) καθώς κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος ώστε να βγαίνει στο δρόμο να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο και οι διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν.

Οι ίδιοι μάλιστα, κάνουν διαδηλώσεις και διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της Κυβέρνησης ταυτιζόμενοι έτσι με όσους οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων...

ΠΗΓΗ thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου