Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Φρένο στις αποκαλύψεις για τις καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία

''Ο Ζησιάδης 'παγώνει' την ελληνική Βουλή'', αναφέρει η ελβετική εφημερίδα Tribune της Γενεύης, σε ένα άρθρο της γύρω από τις αποκαλύψεις που έκανε ο ελληνοελβετός βουλευτής Ιωσής Ζησιάδης.
Έτσι, μετά τις διαστάσεις που πήραν οι αποκαλύψεις του Ζησιάδη στην Ελλάδα, γύρω από τις καταθέσεις βουλευτών, τώρα απασχολούν και τον ξένο τύπο.
Ο βουλευτής που έκανε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην εκπομπή του MEGA ''¨Ερευνα'', του Παύλου Τσίμα και απάντησε στην κλήση του για κατάθεση στη Βουλή των Ελλήνων μέσω facebook, τόνισε στην ελβετική εφημερίδα ότι την αδράνεια του ελληνικού κράτους να συνάψει φορολογική συμφωνία με την Ελβετία, παρά την πρόταση της τελευταίας το 2005 και ότι ο ίδιος βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν η υπουργός Οικονομικών της Ελβετίας τον κάλεσε ενημερώνοντάς τον ότι οι κυβερνήσεις της Ελλάδας δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ στο αίτημα της Ελβετίας σχετικά με την υπογραφή της συμφωνίας.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα η είδηση προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στη χώρα μας, όπου οι πολίτες έχουν κάνει τεράστιες θυσίες και μαθαίνουν ότι οι κάποιοι βουλευτές έχουν 'βγάλει' χρήματα στο εξωτερικό...
Τέλος, η εφημερίδα αναφέρει την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Πέτρου Μάρκαρη γύρω από την κρίση και τις τράπεζες, την ''Περαίωση'', το οποίο πραγματεύεται τις καταθέσεις στην Ελβετία... Αρκετοί πολιτικοί καταλήγουν δολοφονημένοι, σημειώνει το άρθρο...

ΠΗΓΗ mediagate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου