Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Κοζάνη: Πέθανε αφού ήπιε δύο μπουκάλια ουίσκυ σε 20 λεπτά


Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ένα από τα καφενεία της Αιανής αναμετρήθηκαν ποιος θα καταναλώσει την μεγαλύτερη ποσότητα ουίσκυ.Σχεδόν δύο μπουκάλια ουίσκι ήπιε ένας 41χρονος στο χωριό Αιανή Κοζάνης, μετά από στοίχημα που έβαλε με συγχωριανούς του, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, σε ένα από τα καφενεία του χωριού οι θαμώνες έβαλαν στοίχημα για το ποιος θα καταναλώσει την μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ. Ο 41χρονος φέρεται πως ήπιε σχεδόν μονορούφι δύο μπουκάλια ουίσκι μέσα σε διάστημα είκοσι λεπτών!


Όταν ήπιε όλο το περιεχόμενο των δύο μπουκαλιών, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, τις οποίες μετέφερε στο protothema.gr ο διοικητής του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο χωριό Αιανή για να παραλάβει τον 41χρονο ήταν ήδη αργά. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ προκάλεσε το θάνατο του άτυχου άντρα. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του 41χρονου θα εξακριβωθούν όταν ολοκληρωθούν τα τοξικολογικά τεστ και η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο τρίτος θάνατος από αλκοόλ μέσα σε δύο μήνες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 41χρονος δεν είχε δουλειά και έμενε με τους γονείς του. Συγκλονιστική είναι η πληροφορία που μεταφέρουν στο protothema.gr επίσημες πηγές, ότι δηλαδή το τελευταίο δίμηνο ακόμη δύο κάτοικοι του χωριού έχουν χάσει την ζωή τους λόγω επιπλοκών από συστηματική και χρόνια κατανάλωση αλκοόλ. Στην Αιανή το πρόβλημα της ανεργίας έχει πλήξει σχεδόν όλες τις οικογένειες του χωριού που αριθμεί περίπου 2.000 κατοίκους. 

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου