Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Μα πάλι βρέχει τη μέρα που ο κόσμος κάνει συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας;;; Πόσες φορές έχει συμβεί αυτό;;;

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια, παρά την βροχή προκειμένου να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν κυρήξει όλα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Αλλά βρε παιδί μου πως γίνεται ΚΑΘΕ φορά που ο κόσμος θέλει να κατέβει στους δρόμους να
ρίχνει καρέκλες;
Απίστευτο ε;;;
 Συμπτώσεις που παύουν να είναι συμπτώσεις από τη στιγμή που επαναλαμβάνονται συνεχώς.
Δείτε πως επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο συνεχώς ΕΔΩ










(φώτος από το newsit)

Το κείμενο είναι αντιγραμμένο από σχόλιο σε site γνωστής εφημερίδας, τότε που έβρεχε συνέχεια στις κινητοποιήσεις για την ΕΡΤ τον Ιούνιο 2013!

Αρ. Μπαρτζώκας14/06/201312:19

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ;

"Εντύπωση έχει προκαλέσει σε πολλούς πολίτες η ξαφνική βροχή που ξέσπασε εδώ και τρεις μέρες, αμέσως μετά την κινητοποίηση των εργαζομένων της ΕΡΤ για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Ντυμένοι με ακατάλληλα ρούχα για βροχή, δεν ήταν λίγοι από τους διαδηλωτές που προτίμησαν να αποχωρήσουν από τις κινητοποιήσεις για να προστατευτούν από την έντονη βροχόπτωση. Σε κάποιες στιγμές μάλιστα της διαδήλωσης, το νερό και η υγρασία προκάλεσε τεχνικά προβλήματα στις υπαίθριες συναυλίες ενώ πολλοί παρευρισκόμενοι ομολογούσαν ότι η βροχή επηρέασε την ένταση και τον παλμό της συγκέντρωσης αρνητικά, αποτρέποντας την κλιμάκωση της, σε ένα μήνα μάλιστα που η βροχοπτώσεις κάθε άλλο παρά αποτελούν σύνηθες φαινόμενο. Το γεγονός μόνο σαν τυχαίο δεν μπορεί να εκθλιφθεί από ανθρώπους που παρακολουθούν την τεχνολογική επικαιρότητα και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα εάν πίσω από αυτές τις ξαφνικές έντονες βροχοπτώσεις κρύβεται η ίδια η κυβέρνηση και το σχέδιο με τον κωδικό «Nadir-Pro/Vonnegut». Ανεξάρτητες πήγες της μετεωρολογικής επιστήμης επισημαίνουν ότι το «Nadir-Pro/Vonnegut» είναι αποδεδειγμένα μια επαναστατική μέθοδος η οποία μπορεί, μέσω ειδικών αεροπορικών αποστολών, να επηρεάσει τις καιρικές συνθήκες και να προκαλέσει βροχή όταν θεωρείται αναγκαίο. Σε πολλές περιπτώσεις η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στους διαχειριστές της να αναλάβουν τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών για λόγους περιβαλλοντικούς και γεωργικούς( όταν υπάρχει έντονο νέφος από ρύπους ή παρατεταμένη ξηρασία αντιστοίχως) ενώ δεν είναι λίγες οι κυβερνήσεις που έχουν προσφύγει πειραματικά στην λύση των τεχνιτών βροχών για να διαλύσουν μεγάλες συγκεντρώσεις πλήθους όπως συνέβη στις εξεγέρσεις στην Γαλλία το 2005 αλλά και τις πιο πρόσφατες στη Ρωσία. Η μέθοδος χαλιναγώγησης του καιρού έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς και το 2008 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου, όπου οι Κινέζοι αντέστρεψαν την διαδικασία παραγωγής βροχής, έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι τα αθλήματα θα διεξαχθούν ομαλά χωρίς τον κίνδυνο βροχόπτωσης. Η όλη διαδικασία πλέον έχει σχεδόν τελειοποιηθεί και κάθε κάτοχος του «Nadir-Pro/Vonnegut» μπορεί να δημιουργεί συνθήκες έντονης βροχόπτωσης αρκεί να ευνοείται από την νέφωση στον ουρανό, πάνω από το σημείο που πρέπει να ξεσπάσει η “μπόρα”. Στη συνέχεια μικρά αεροπλάνα "βομβαρδίζουν" τα νέφη με ιωδιούχο άργυρο, δημιουργώντας σταγόνες, χάρη στις ειδικές γομώσεις των βλημάτων και μετά, σε λιγότερο από μια ώρα, ξεκινά κατά 64% βροχή μεγάλης έντασης. Η τεχνολογία είναι στην κατοχή της κυβέρνησης από τον περασμένο Ιανουάριο όταν και έγινε η επίσκεψη και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στο Κατάρ, στο οποίο η ηγεσία του εμιράτου αναγκάστηκε και αντιμετώπισε επιτυχώς με τεχνητή βροχή, τον καύσωνα που έπληξε τη χώρα το 2010. Η εξαγορά του «Nadir-Pro/Vonnegut» έγινε με πρόσχημα την κατάσβεση μέσω βροχής των ενδεχόμενων πυρκαγιών της καλοκαιρινής περιόδου. 





ΠΗΓΗ psekasmata













1 σχόλιο:

  1. την σκέψη μου διαβάζατε? ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα σήμερα..., πάλι πορεία με βροχή....?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή