Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Επιστήμονες δημιούργησαν 52 τεχνητές καταιγίδες στο Abu Dhabi με μικρό HAARP


Χαλάζι, κεραυνοί και θύελλες είχε η ανατολική περιοχή της χώρας αυτό το καλοκαίρι χάρη στους επιστήμονες “μάστερ χειραγωγούς”!
Όχι, η φράση δεν είναι δική μου, είναι η εισαγωγική σε άρθρο του TIME με ανάλογο τίτλο: Scientists Create 52 Artificial Rain Storms in Abu Dhabi Desert. Και το άρθρο συνεχίζει:
“ Ως μέρος ενός μυστικού προγράμματος για τον έλεγχο του καιρού στη Μέση Ανατολή, οι επιστήμονες που εργάζονται για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δημιούργησαν τεχνητή βροχή, εκεί όπου η βροχή δεν βρίσκεται πουθενά.

Το έργο $ 11 εκατ., το οποίο ξεκίνησε τον Ιούλιο, τοποθέτησε ιονιστές από χάλυβα που έμοιαζαν με αμπαζούρ στην έρημο για να παράγουν φορτισμένα σωματίδια. Τα αρνητικά ιόντα αυξάνονται με το ζεστό αέρα, προσελκύοντας σκόνη.
Η υγρασία συμπυκνώνεται στη συνέχεια γύρω από τη σκόνη και τελικά παράγουν ένα σύννεφο βροχή. Ένα μάτσο σύννεφα βροχής.
Κατά τις 52 ημέρες που έβρεχε στην περιοχή -όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο- οι μετεωρολόγοι δεν προέβλεπαν βροχή ούτε μια φορά.
Αν και είναι συναρπαστικό, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες έχουν προσπαθήσει να τα βάλουν με τη Μητέρα Φύση. Η Κίνα το έχει πολλές φορές επιχειρήσει με σπορά των νεφών για χρόνια, όχι πάντα με επιτυχία.
Αλλά η ιδέα ότι οι χώρες της Μέσης Ανατολής θα μπορούσε να δημιουργήσουν βροχή σε αυτή τη φτωχή σε νερό περιοχή θα μπορούσε να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής με την ξηρασία και θεωρείται ότι είναι φθηνότερα από ό, τι η αφαλάτωση. Αλλά το πόσο ελέγξιμος είναι ο καιρός είναι ακόμα σε αμφιβολία και οι συνέπειες της παρέμβασης στη φύση είναι κάτι που ακόμα δεν έχουμε δει.
Το άρθρο μέσα παραπέμπει με λινκ σε ένα άλλο της Daily Mail, Εκεί δίνονται και περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ιδιωτική εταιρία που ασχολήθηκε με το εν λόγω πείραμα.
Η Metro Systems International, είναι μια Ελβετική εταιρία που στην ουσία αυτό που έκανε ήταν να στήσει ένα μίνι HAARP με αντένες που ιονίζουν την ατμόσφαιρα και χειραγωγούν τον καιρό. Όπως βλέπετε, όποιος “καλλιτέχνης” σχεδίασε την επεξηγηματική εικόνα, έβαλε πίσω στον ουρανό και πάνω από τις αντένες χημικούς αεροψεκασμούς:
 
BT6GK0 Dunes in the Empty Quarter, 1,000 mile area of dunes and desert, not crossed until 20th century, Arabian Peninsula, Sultanate of
Στην ουσία δημιούργησαν ένα μικρό τοπικό HAARP
The Artificial Rainfall Experiment
Όπως αναφέρεται, η “μυστική ομάδα επιστημόνων” δουλεύει σε συνεργασία με Max Planck Institute for Meteorology, «ένα κορυφαίο κέντρο για την έρευνα σχετικά με την ατμοσφαιρική φυσική», όπως το χαρακτηρίζουν.
Δεν παράγεται βροχή εκ του μηδενός
Με το χέρι στην καρδιά, με το χέρι στο ευαγγέλιο δηλώνω ενωπίον Θεού και ανθρώπων ότι δεν παράγεται βροχή εκ του μηδενός και προκαλώ όποιον θέλει να μου αποδείξει το αντίθετο. Η υγρασία στην ατμόσφαιρα είναι αυτή που είναι, μαζεύεται εκεί που οι κανόνες της Μάνας Φύσης επιθυμούν και αυτό που κάνουν οι επιστήμονες είναι να αλλάζουν κατα βούληση τους κανόνες. Με λίγα λόγια και απλά, το νερό που μαζεύτηκε στο Άμπου Ντάμπι, εκλάπηκε από τις γύρω περιοχές!
times
Για παράδειγμα, μετά από μια βρόχινη αφαίμαξη των γύρω περιοχών, η Ινδία υπέφερε από απανωτές ξηρασίες:Όχι σύνηθες φαινόμενο τόση ξηρασία, είχε συμβεί μόνο 4 φορές μέσα σε ένα αιώνα, όπως αναφέρεται.
Φταίει το… El Nino, λένε και οι αναμενόμενοι μουσώνες Ιουνίου – Σεπτεμβρίου ήταν μόλις στο 14% στη Μαχαράστρα. Οι καλλιέργειες καταστράφηκαν και οι αρουραίοι έκαναν πάρτι στα ξεραμένα σπαρτά!
Κι επειδή όταν βάζω φωτογραφίες από τους δορυφόρους της NASA κάποιοι τσιτώνουν λέγοντας και τι είναι αυτά; Ψεκασμοί και HAARP; Πως το ξέρεις; Να λοιπόν με τι έμοιαζε το φετινό καλοκαίρι η περιοχή της πλούσιας χώρας των Αραβικών Εμιράτων σε βάρος των γύρω και φτωχότερων. Δείτε λίγες φωτογραφίες, ενδεικτικά:
xartis
«Θεοί» οι επιστήμονες, αλλά πιο «Θεοί» οι έχοντες και κατέχοντες που μπορούν να τους πληρώσουν για να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Βέβαια, μετά από μια τέτοια δημόσια πλέον ομολογία των υπαρκτών τεχνολογιών και εφαρμογών τους, όποιος αρνείται να δει την πραγματικότητα, αυτό που ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη μας και στην ίδια μας τη ζωή, χρήζει άμεσης ψυχολογικής υποστήριξης και βοήθειας ειδικού, καθώς χωρίς καμία αμφιβολία πάσχει από βαριάς μορφής “άρνηση”.


ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου