Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Μητέρα Μπεν: «Φοβάμαι ότι η αστυνομία θα βρει τα οστά του» - ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΙ;

Για πρώτη φορά από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η εξαφάνιση του μικρού Μπεν Νίνταμ στην Κω, το καλοκαίρι του 1991, η μητέρα του παραδέχεται δημόσια: «Φοβάμαι, πιστεύω ότι η αστυνομία θα βρει τα οστά του. Πιστεύω ότι είναι νεκρός».
Μετά την ενημέρωση που είχε από την αστυνομία στο Νότιο Γιόρκσαϊρ ότι κλιμάκιό της θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να αναζητήσει πληροφορίες για το ενδεχόμενο ο Μπεν να είναι νεκρός, η τραγική μητέρα που ψάχνει το γιο της εδώ και 25 χρόνια φαίνεται να έχει χάσει κάθε ελπίδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror οι βρετανοί αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να εξακριβώσουν την πληροφορία ότι ο μικρός Μπεν ο οποίος τότε ήταν 21 μηνών μπορεί να έπεσε θύμα δυστυχήματος και συγκεκριμένα μπορεί να συνεθλίβη από εκσκαφέα.
Πρόκειται για μια ένα σενάριο που εξετάστηκε και το 2012 όταν ο χειριστής εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας δήλωσε ότι την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του παιδιού είχε σκάψει ένα βαθύ χαντάκι, σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από το σημείο στο οποίο χάθηκαν τα ίχνη του.
Τώρα η αστυνομία υποστηρίζει ότι έχει μια επιπλέον πληροφορία από φίλο του Μπάρκα ότι ήταν αυτός που άθελά του σκότωσε το μικρό αγόρι.
πηγή: www.mirror.co.uk
<p>πηγή: www.mirror.co.uk</p>
«Τώρα είναι διαφορετικά. Είμαι φοβισμένη. Πιστεύω ότι η αστυνομία θα βρει τα κόκαλα του Μπεν. Πιστεύω ότι είναι νεκρός. Δεν έχουν ένα ακριβές σημείο που θα ψάξουν αλλά μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι σίγουροι για την πληροφορία τους. Δεν ψάχνουν πλέον για έναν ζωντανό» δήλωσε στη Daily Mirror η Κέρι Νίνταμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί θα επικεντρώσουν τις έρευνές τους σε δύο περιοχές όπου πέταξε μπάζα ο Μπάρκας και οι οποίες το 2012 δεν είχαν ερευνηθεί ενδελεχώς.
Ο αγνώστων στοιχείων μάρτυρας φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι είδε τον Μπάρκα, ο οποίος δεν ζει πια καθώς πέθανε από καρκίνο στο στομάχι, «να είναι ιδρωμένος και να τρέμει» μετά τη επιστροφή του από το αστυνομικό τμήμα όπου πήγε να καταθέσει την ημέρα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν.
Η μαρτυρία αυτή ανατρέπει για μία ακόμη φορά τα δεδομένα, καθώςπλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο ενός τραγικού δυστυχήματος, αλλά και μια συγκάλυψης από φίλους του Μπάρκα προκειμένου να τον προστατεύσουν....

ΠΗΓΗ ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου