Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Πάτρα: Από τα χαράματα στην ουρά για λίγα τρόφιμα – Δείτε τί μοιράζουν στους Πατρινούς από το πρωί στο Παμπελοποννησιακό – ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

10.43: Ομαλά εξελίσσεται η διανομή των τροφίμων στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, στους δικαιούχους του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων. Στη διανομή βρέθηκε και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μαζί με στελέχη της δημοτικής Αρχής, ώστε να δει εάν όλα πάνε καλά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη ροή της διανομής, ωστόσο ήδη από χθες έχει καταγγείλει πως τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που δίνει το Υπουργείο, στους άπορους της Πάτρας είναι ψίχουλα.

Κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες από τα είδη που μοιράζονται.
8.58: Από τα χαράματα έχουν στηθεί έξω από το Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας δεκάδες πολίτες για να πάρουν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης, που διανέμονται από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ του Υπουργείου Εργασίας. Γύρω στις 8.10 ξεκίνησε η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους, που για την περιοχή ανέρχονται σε 6.000 οικογένειες.
Από τον Κοινωνικό Οργανισμό έχει προβλεφθεί η διανομή να γίνει σε τρεις ημέρες, με αρχή από σήμερα, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός και μεγάλη ταλαιπωρία των δικαιούχων.
Για το λόγο αυτό, άνθρωποι του Δήμου Πατρέων, έχουν λάβει μέτρα για την τήρηση της σειράς, τοποθετώντας κιγκλιδώματα, ενώ και τη διανομή των αγαθών γίνεται από τους ανθρώπους του Κοινωνικού Οργανισμού, όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν.
Στη ουρά περιμένουν περί τα 200 άτομα για να λάβουν τα αγαθά.
Στην άμεση διανομή των αγαθών… βοηθά και το γεγονός ότι τα τρόφιμα που δίνονται δεν είναι πολλά…
Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου, έξω από το Παμπελοποννησιακό:
Πάτρα: Ξεκίνησε στο Παμπελοποννησιακό η διανομή τροφίμων σε 6.000 άπορες οικογένειες
 Φάνης Βγενόπουλος
ΠΗΓΗ thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου