Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Χαμός στην επιτροπή της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών Διακόπηκε η συνεδρίαση και συνεχίστηκε αργότερα και πάλι με φωνές και ένταση(Βίντεο)

Λίγα λεπτά μετά τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της Βουλής με αντικείμενο τη Συμφωνία των Πρεσπών. Λίγο μετά τις 18:00, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κωνσταντίνος Δουζίνας ζήτησε την πεντάλεπτη διακοπή της συνεδρίασης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στη συνεδρίαση επικρατούσε ένταση με τους βουλευτές να φωνάζουν και να έχουν σηκωθεί όρθιοι, με αποτέλεσμα η συζήτηση να μην μπορεί να συνεχιστεί.

Ακόμη και όταν επανήλθε η συνεδρίαση και στο βήμα ανέβηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, οι φωνές συνεχίστηκαν. «Ο ελληνικός λαός περιμένει από εμάς επιχειρήματα και όχι κραυγές», σημείωσε ξεκινώντας την ομιλία του.
Νωρίτερα, ενστάσεις αντισυνταγματικότητας και επί της διαδικασίας ήγειρε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, παρεμβαίνοντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, που συζητά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΠΗΓΗ newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου