Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Προκλητικός ο Ερντογάν: «Το 1453 ξεκίνησαν οι κατακτήσεις της καρδιάς μας»

Προεκλογική εκστρατεία του Ερντογάν κατά Ιμάμογλου

Την Ελλάδα και πάλι ενέπλεξε ο Τούρκος πρόεδρος αυτή τη φορά με αφορμή την προεκλογική αντιπαράθεση για τις επαναληπτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Εν όψει των επαναληπτικών εκλογών την Κυριακή, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιεί σερί ομιλιών σε συνοικίες της πόλης, επιχειρώντας να κερδίσει το κόμμα του τη δημαρχία.

Μιλώντας σήμερα στη συνοικία Σαντζάκτεπε, ο Τούρκος Πρόεδρος απευθυνόμενος στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) ανέφερε ότι: «στους τοίχους έγραψαν ότι το 1453 ξεκίνησε η τυραννία. Αυτή η νοοτροπία του CHP θα ζητήσει την ψήφο μας αυτή την Κυριακή. Το 1453 δεν ξεκίνησε η τυραννία, το 1453 ξεκίνησαν οι κατακτήσεις της καρδιάς μας».
Και αμέσως μετά, με στόχο να πλήξει τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογου, στον οποίο προσπαθεί να «προσάψει» ελληνική καταγωγή διερωτήθηκε: «Ανάμεσα σε εκείνους που χάρηκαν περισσότερο από το αποτέλεσμα των εκλογών της 31ης Μαρτίου ήταν οι Έλληνες. Θυμάστε τους τίτλους των ελληνικών εφημερίδων, έτσι; Θα το αλλάξουμε αυτό την Κυριακή; Ας ελπίσουμε ότι θα το αντιστρέψουμε», κατέληξε ο Τούρκος Πρόεδρος.
Με πληροφορίες από: yenisafak

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου