Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Βιάζονται και ίσως προλαβαίνουμε


Μνημείο για θύματα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία τον Ιανουάριο του 2015

του Γιώργου Χώτου

Eν συντομία θα επισημάνω το απόσταγμα αυτού που, δεν μπορεί, το έχετε ψυχανεμιστεί, αποτελεί την ισλαμική άλωση της Ευρώπης εκ των έσω. Όσο μπορώ να αφουγκραστώ την άποψη του κόσμου της καθημερινότητας για το θέμα αυτό, έχω καταλήξει στο ότι δεν έχει ιδέα τι σημαίνει Ισλάμ, Κοράνι, Χαντίθ, μουσουλμανική ψυχή, ιστορική διαδρομή και φυσικά Αραβες-Παλαιστίνη-Ισραήλ.

Ο λαός κρίνει και αντιδρά βάσει προκαταλήψεων, κλισέ, πολιτικών πεποιθήσεων και με κυρίαρχα τα αισθήματα και όχι τη λογική. Κι αν μια σκληρή λογική του “αντικειμενικού” του στυλ της Ayn Rand τρομάζει, η λογική του καιρού μας προσαρμόζεται στην κοντοφθαλμία που διέπει τον ατελέσφορο ακτιβισμό.

Ο ισλαμικός κίνδυνος για τη Δύση δεν προέκυψε τελευταίως για να μας ξαφνιάζει και να δικαιολογεί την ασθενή ενεργοποίηση των σκουριασμένων πολιτισμικών αντανακλαστικών μας. Όχι, τα σημάδια ήταν ήδη ορατά (γι’ αυτούς που βλέπουν πέραν της βολής των) από πολύ παλιά.

  • Ήταν το 1983 που η ισλαμική τρομοκρατία ανατίναξε τον Αμερικανικό στρατώνα στο αεροδρόμιο της Βηρυτού φονεύοντας 223 πεζοναύτες και πληγώνοντας πλήθος άλλων.
  • Ήταν το 1993 που ανατίναξαν το υπόγειο του Παγκόσμιου Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη φονεύοντας 6.
  • Ήταν το 1998 που με δύο τρομακτικές επιθέσεις ανατίναξαν τις Αμερικανικές πρεσβείες στο Ναϊρόμπι (Κένυα) και Νταρ Ελ-Σαλάμ (Τανζανία) φονεύοντας 223 και τραυματίζοντας χιλιάδες.
  • Ήταν το 2000 όπου στο Άντεν (Υεμένη) επέπεσαν στο αντιτορπιλικό των ΗΠΑ Cole σκοτώνοντας 17 από την έκρηξη στα ύφαλά του.

Κανείς δεν μιλούσε τότε για τον πόλεμο που καταφανώς είχε κηρύξει το ισλάμ στη Δύση.

  • Ώσπου ήλθε η 11η Σεπτεμβρίου 2001 και ο κόσμος όλος έντρομος είδε το πρόσωπο του τέρατος. Ο Δυτικός κόσμος εννοείται (και αυτός όχι καθολικά), ενώ ο μουσουλμανικός πανηγύριζε.

Ο πρόεδρος Μπους τότε, όπως και όλοι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, μιλούσαν και εξήγγειλαν «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας». Προσέξτε, πόλεμο κατά της τρομοκρατίας γενικώς (λες και επρόκειτο για τον Κάρλος το Τσακάλι ή τις Ερυθρές Ταξιαρχίες), και όχι κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας ειδικώς. Μ’ αυτά και με τούτα και με τ’ άλλα και αφού αιματοκύλισαν κατόπιν τις πρωτεύουσες της Ευρώπης, εμείς εκεί, να θεωρούμε τους τρομοκράτες μια ασήμαντη μειοψηφία μέσα στη συνεχόμενη πλημμυρίδα (φευ χωρίς αμπώτιδα) του φιλειρηνικού ισλάμ της διπλανής πόρτας.

Ευτυχώς όμως μέσα στη δυστυχία μας που συνέβησαν όλα αυτά, διότι κάτι κινείται πλέον ως άμυνα της Δύσης. Αν είχαν στρατηγική εξυπνάδα και περίμεναν να ωριμάσει πλήρως το από αιώνων σχέδιο του ισλάμ για κατάκτηση της Γης των απίστων (μέσω των γυναικείων κοιλιών τους και των λαθραίων), δεν θα καταλαβαίναμε από που μας ήλθε όταν θα γίνονταν εξουσία στα κοινοβούλιά μας.

Είναι βλέπετε τέτοια η λαχτάρα τους να μας υποτάξουν (ντίμις) ή να μας προσηλυτίσουν που αποκαλύφθηκαν. Όπως ακριβώς με την επιχειρούμενη εισβολή στον Έβρο το 2020 ο wanna be χαλίφης Ερντογάν αφύπνισε τους Έλληνες και δεν θα πάμε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, έτσι και τώρα οι Παλαιστίνιοι τρομοκράτες της Χαμάς ξεδίπλωσαν το μεγαλείο της ιδεολογίας τους. Πληγώνουν τη Δύση αλλά τελειωτικό χτύπημα πλέον θα είναι πολύ δύσκολο να δώσουν άμεσα (όπως βλακωδώς πιστεύουν).

Θα υποφέρουμε δεν αντιλέγω, το συρίγγιο του πολιτικού ισλάμ δουλεύει στη σάρκα μας αλλά τουλάχιστον αποφασίσαμε να πάμε στο γιατρό. Αρκεί να είναι καλός και να μη συνταγογραφεί μόνο ασπιρίνες για πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.

https://www.facebook.com

ΠΗΓΗ https://ardin-rixi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου