Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Απ. Κακλαμάνης: «Θεωρώ φελλούς αρκετούς δελφίνους»


Από το real.gr


Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα. Οι αντικρουόμενες δηλώσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ο Γ. Παπανδρέου αναχωρεί για τις Βρυξέλλες για να μιλήσει στους ευρωπαίους σοσιαλιστές.

Ο πρώην πρόεδρος της βουλής μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ υποστήριξε πως πολλοί από τους υποψηφίους είναι φελλοί. «Εσείς οι δημοσιογράφοι ξέρετε πως κατασκευάζονται πρόσωπα… Γνωρίζοντας επί 40 χρόνια την πολιτική ζωή, πάμπολλους εξ αυτών τους θεωρώ… φελλούς» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Α. Λοβέρδος: Είναι λάθος να ανοίξουν τώρα οι διαδικασίες διαδοχής

Χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο Α. Λοβέρδος άφησε ουσιαστικά αιχμές εναντίον του Μιχάλη Χρυσοχοίδη που δήλωσε πως θα διεκδικήσει την αρχηγία. Ο υπουργός υγείας θεωρεί λάθος να ανοίξουν αυτή την χρονική στιγμή οι διαδικασίες διαδοχής.
«Τον άκουσα πάρα πολύ καλά και τον σέβομαι απόλυτα γιατί καθορίζει ο ίδιος, με έναν τρόπο αξιοπρεπέστατο τη στάση του. Εγώ πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να γίνει τώρα. Οι περισσότεροι πολίτες πιστεύουν -και ορθώς κάνουν- ότι η χώρα είναι σε κίνδυνο και το τελευταίο που σκέφτονται είναι ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Υπογράμμισε μιλώντας στο Βήμα fm ότι εάν ξεκινήσουν τώρα οι διαδικασίες τότε θα δημιουργηθούν προβλήματα στην κυβέρνηση και συμπλήρωσε: «ένας κομματικός σχηματισμός, που είναι ο βασικός πόλος αυτής της κυβέρνησης, εάν μπει αυτή τη στιγμή σε διαδικασίες αλλαγής προέδρου τότε, επειδή τα βασικά του υποψήφια για την προεδρία στελέχη είναι και μέλη αυτής της κυβέρνησης, θα υπάρξει πρόβλημα και μία αναστάτωση που θα περάσει στην κυβέρνηση και μετά στη χώρα».

Κ. Γείτονας: Γίναμε 12 νοματαίοι και 13 καπεταναίοι

«Όλα αυτά θα πρέπει να γίνονται με έναν οργανωμένο τρόπο και όχι με έναν άναρχο τρόπο. Το να βγαίνει τώρα ο καθένας να δηλώνει υποψηφιότητα, κοντεύουμε στο ΠΑΣΟΚ να γίνουμε 12 οι νοματαίοι 13 καπεταναίοι. Αυτό δεν μου αρέσει εμένα και από την άλλη μεριά και ο πρόεδρος για μένα κάνει λάθος, με την έννοια το πρωί μιλάει με κάποιους υπουργούς του, δεν ξέρω πώς τους ονομάζει, στελέχη, παρατρεχάμενους ή οτιδήποτε, το βράδυ λέει ότι δε μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ» είπε ο Κώστας Γείτονας στον flash.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου