Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αργά, είναι πια αργά...

Στην Αθήνα θα βρεθεί την Τρίτη η Άνγκελα Μέρκελ, για να επιθεωρήσει το γερμανικό κρατίδιο της Ελλάδας. Είναι η πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια που η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται την Ελλάδα· την τελευταία φορά είχε έρθει για να συναντήσει τον Χριστοφοράκο της Siemens.

Η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα θα ενισχύσει τους παραδοσιακούς δεσμούς των δυο χωρών που είναι σε εξαιρετικό σημείο με τους Γερμανούς να λένε τους Έλληνες τεμπέληδες και κλέφτες, και τους Έλληνες να αποκαλούν τους Γερμανούς ναζιστές και γουρούνια.
Ήδη, οι Γερμανοί τουρίστες έχουν λάβει ειδοποίηση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα μέχρι την Τρίτη ή να προσποιούνται πως είναι Αφρικανοί μετανάστες.

Επίσης, η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ θα τονώσει ακόμα περισσότερο τη δημοφιλία του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των Ελλήνων που πίνουν νερό στο όνομά του.

Ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην Ελληνική Ιστορία, αφού θα μιμηθεί την προγιαγιά του, Πηνελόπη Δέλτα, και θα αυτοκτονήσει την στιγμή που η Μέρκελ θα πατάει το πόδι της στην Αθήνα.

(Η επίσκεψη Μέρκελ μου αλλάζει το πρόγραμμα. Επιστρέφω στην Αθήνα για να την υποδεχτώ. Δεν το χάνω αυτό με τίποτα. Τελικά, έχει και η Αθήνα τα ωραία της.)

ΠΗΓΗ pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου