Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

«Φωτιές» άναψε η συνέντευξη Αηδόνη στην Realnews

Έντονες συζητήσεις προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ η συνέντευξη του Χρήστου Αηδόνη στην Realnews. Η φράση του βουλευτή Δράμας ότι «το ΠΑΣΟΚ έγινε συνιστώσα της ΝΔ» προκάλεσε επικριτικά σχόλια και εκνευρισμό. Ωστόσο στο προσκήνιο η εντολή που δόθηκε από τον Ευ. Βενιζέλο ήταν να κρατηθούν προς το παρόν χαμηλοί τόνοι.

Γι αυτό τον λόγο η διαρροή που έγινε από την Ιπποκράτους για την συνέντευξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Realnews ήταν «κανένα σχόλιο».


Πίσω από την αντίδραση αυτή, πάντως, αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβαν ότι υπάρχει οργή στην Ιπποκράτους για τις δηλώσεις αυτές, αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά του βουλευτή.

Ο Χρήστος Αηδόνης υποστηρίζει επίσης πως «η διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ συνέβαλε στην ηθική εκτέλεση του κινήματος».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Αηδόνης μετέβη στην Καλαμάτα όπου παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου, δηλώνοντας μάλιστα ότι η χώρα χρειάζεται ρήξεις, κάνοντας λογοπαίγνιο με την ονομασία ΡΙΚΣΣΥ της κίνησης που ίδρυσε ο κ. Λοβέρδος.

Ωστόσο, όπως έλεγαν σε μεταξύ τους συζητήσεις, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι διατεθειμένη, σε καμία περίπτωση, να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση που θα «ηρωοποιούσε» τον βουλευτή, όπως θα γινόταν με μια διαγραφή του. Επισημαίνουν, πάντως, ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστεί ο ίδιος να αποσαφηνίσει τη στάση του.

Ενδεικτική της στάσης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, έναντι του κ. Αηδόνη, είναι πως παρά το γεγονός της παρουσίας του στην εκδήλωση για τον κ. Λοβέρδο και τις δηλώσεις του στην Καλαμάτα, με την έγκριση του κ. Βενιζέλου, ο βουλευτής Δράμας τοποθετήθηκε, ως μέλος, στην Ομάδα Εργασίας του Συνεδρίου που θα επεξεργαστεί το κείμενο των πολιτικών θέσεων.

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου