Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αμετανόητοι νοσταλγοί του Σημίτη...Ο Μαργαρίτης κατηγόρησε τον Σκουρλετη για «Καραμανλισμό» (Βίντεο)

Αμετανόητοι νοσταλγοί του Σημίτη
Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα πλέον οι νοσταλγοί του μαύρου εκσυγχρονισμού που κατέστρεψε τη χώρα.
Μετά την χθεσινή παρέμβαση – μνημείο πολιτικής φαιδρότητας – του εκπροσώπου τύπου της ΔΗΜΑΡ κ. Παπαδόπουλου στο Twitter, ως κατήγορος του «Καραμανλισμού» σήμερα είχαμε και νέο χτύπημα.
Αυτό του κ. Θ. Μαργαρίτη που έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει για «Καραμανλισμό» τον κ. Π. Σκουρλέτη εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό βεβαίως εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική νεκρανάστασης του καταστροφικού για την Ελλάδα εκσυγχρονισμού σε συνδυασμό με την υπεράσπιση του ακραίου φιλελευθερισμού που εκφράζει ο Γ. Στουρνάρας.

Ο κ. Πάνος Σκουρλέτης επιχείρησε να χωρίσει τα στελέχη της ΝΔ σε δύο στρατόπεδα, τους ακροδεξιούς, στους οποίους ενέταξε τη σημερινή ηγετική ομάδα της ΝΔ, και στους μετριοπαθείς.  Στάθηκε μάλιστα και στο «Καραμανλικό μπλόκ», αναφέροντας τα ονόματα δύο στελεχών της ΝΔ,  του κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του κ. Ευάγγελου Αντώναρου.
Με το που άκουσε ο κ. Μαργαρίτης τα ονόματα των δύο πρώην υπουργών, τινάχθηκε σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.
«Σας παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό, είναι η τρίτη φορά που μιλάτε για τον Κ. Καραμανλή και παρατηρώ ένα περίεργο φλέρτ», δήλωσε ο κ. Μαργαρίτης.
«Θα μιλήσω και τέταρτη», απάντησε ο κ. Σκουρλέτης επισημαίνοντας ότι η «καραμανλική ταυτότητα» της ΝΔ μεταπολιτευτικά δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή.
«Σε λίγο θα μας προτείνετε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με την συμμετοχή του Κώστα Καραμανλή» είπε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ.
Ένα σας προκαλεί εντύπωση πώς είναι δυνατόν μία παράταξη που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερή να υπερασπίζεται νεοφιλελεύθερες αντιλαϊκές πολιτικές, την απάντηση την δώσαμε στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο «Βάστα Στουρνάρα».
Κάποτε οι φορείς αντιλαϊκών πολιτικών απειλούσαν με το σκιάχτρο του «κομουνισμού», Σήμερα φαίνεται πως ανακάλυψαν τον «Καραμανλισμό».
Σε λίγο θα ακούσουμε από τους αμετανόητους του εκσυγχρονισμού απειλές τύπου «προσέξτε γιατί θα έρθει ο Καραμανλής να σας πάρει τα σπίτια.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου