Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΣΕ, ΣΝΔ, ΣΙ "Κατάπιε" το ελληνικό Γένος η κυβέρνηση

Με περαιτέρω μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές των Ένοπλων Δυνάμεων κατά 30% και χωρίς να υπάρχει τελικά ως βασική προϋπόθεση εισαγωγής το Ελληνικό γένος δημοσιεύεται η προκήρυξη για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 (οι θέσεις θα βγουν με συμπληρωματική προκήρυξη τις επόμενες ημέρες) και είναι σαφές ότι η κυβέρνηση υποχώρησε στις πιέσεις της Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ.
Με τη νέα αυτή μείωση θα μπουν στις στρατιωτικές σχολές 55% λιγότεροι νέοι απ’ όσους εισήχθησαν το 2010. Γεγονός που σύμφωνα με επιτελείς του Πενταγώνου δημιουργεί μείζον θέμα για τη μελλοντική στελέχωση καίριων θέσεων στο Στράτευμα.
Διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις δήθεν για δημοσιονομικούς λόγους γιατί θέλουν τη χώρα ανυπεράσπιστη, αδύναμη και υποταγμένη. Είναι ενδεικτικό πώς για τη μείωση των εισακτέων δεν προηγήθηκε καμία απολύτως μελέτη που να συναρτά τους εισακτέους με τη μελλοντική επιχειρησιακή δομή του Στρατεύματος.

Σε λίγα χρόνια δηλαδή, οι πιλότοι αεροσκαφών, οι κυβερνήτες πολεμικών πλοίων και οι διοικητές μονάδων των πρόσω του Στρατού θα είναι είδος προς εξαφάνιση, δεδομένου και των μαζικών παραιτήσεων που υποβάλλονται για λόγους οικονομικούς και συνταξιοδοτικούς. 
Την ίδια στιγμή, η τρόικα και αυτοί που την κατευθύνουν, σε συνεργασία με τους εδώ ανθέλληνες υπαγορεύουν και την αλλοίωση του στελεχιακού δυναμικού των Ένοπλων Δυνάμεων. Δεν δέχθηκαν την επαναφορά του Ελληνικού γένους ως απαραίτητη προϋπόθεση εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές.
Τροπολογία που έφεραν 84 βουλευτές της Ν.Δ. ζητώντας την επαναφορά του γένους για λόγους εθνικής ασφάλειας, στηρίχθηκε από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και έβρισκε απόλυτα σύμφωνη τη στρατιωτική ηγεσία, τελικώς δεν πέρασε γιατί αντέδρασαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. με απίστευτη επιχειρηματολογία. Το μόνο που δεν είπαν είναι να μπουν ελεύθερα λαθρομετανάστες στην Ευελπίδων, την Ικάρων και τη Ναυτικών Δοκίμων.
Ο κ. Σαμαράς έρμαιος της… συνοχής της κυβέρνησης έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς Βενιζέλου και Κουβέλη, γνωρίζοντας πώς ήδη το 7% των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές δεν είναι Έλληνες στο γένος.

Το θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων θα το βρούμε σύντομα μπροστά μας, μην ξεχνάμε ότι εμείς θέλουμε να οριοθετήσουμε ΑΟΖ.     
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου