Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΣΟΚ: Πήγαν να κάψουν ζωντανούς παίκτες της Παναχαϊκής στο Αίγιο

Απίστευτα περιστατικά στον τέταρτο προημιτελικό της Α1 ΕΣΚΑ-Η, στο Αίγιο, ανάμεσα σε Ηφαιστο/Αχιλλέα και Παναχαϊκή, με τους Πατρινούς να καταγγέλλουν ότι οι Αιγιώτες οπαδοί προσπάθησαν να βάλουν φωτιά μέσα στα αποδυτήρια ενώ βρίσκονταν σε αυτά οι παίκτες της ομάδας τους!
Όπως αναφέρουν αρκετά μέσα ενημέρωσης της Αχαΐας, λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού (το οποίο βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 64-57 και έτσι έγινε το 2-2 στη σειρά που θα πάει σε πέμπτο ματς στην Πάτρα στις 11/05), μέσα στο γήπεδο μπήκαν 50 περίπου οπαδοί του Παναιγιάλειου. Η κόντρα τους με την Παναχαϊκή, γνωστή και δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα συνθήματα αλλά και τα πρώτα… αντικείμενα προς τον πάγκο της Παναχαϊκής αλλά και τους παίκτες της.

Σύμφωνα με αυτά που καταγγέλουν οι «κοκκινόμαυροι», με τη λήξη του παιχνιδιού εκσφενδονίστηκε τασάκι (!!!) από τους οπαδούς προς τους παίκτες της Παναχαϊκής και το σταμάτησε ο παίκτης του Ήφαιστου/Αχιλλέα, Αγγελόπουλος! Στη συνέχεια οι Αιγιώτες εισέβαλαν στο παρκέ και πήραν αθλητικό υλικό από τους Πατρινούς, ενώ επιτέθηκαν και στους παίκτες.
Το πανδαιμόνιο που επικράτησε είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι της πόρτας των αποδυτηρίων και να κόψει το χέρι του παίκτη της Παναχαϊκής, Γιώργου Καραγιάννη! Τα αντικείμενα συνέχισαν να πέφτουν, ενώ όταν οι παίκτες των Πατρινών κατάφεραν να… κλειστούν στα αποδυτήρια, συνειδητοποίησαν πως οι οπαδοί είχαν πάει απ’ έξω κι έριχναν μέσα ξερόχορτα αναμμένα με σκοπό να τους κάψουν! Ευτυχώς, το συνειδητοποίησαν έγκαιρα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…
Το περίεργο βέβαια, είναι η παντελής έλλειψη αστυνομικής δύναμης στο κλειστό…

ΠΗΓΗ onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου