Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της συνάντησης της Δευτέρας με Βενιζέλο-Κουβέλη Σαμαράς: Δεν θα μας εγκλωβίσουν σε έκτακτες εκλογές

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους κυβερνητικούς του εταίρους έστειλε ο πρωθυπουργός με την ομιλία του στο προσυνέδριο της Ν.Δ. στο Ναύπλιο.

«Κανείς δεν θα μας εγκλωβίσει σε έκτακτες εκλογές. Άλλοι να προσέχουν. Όποιος χρεωθεί τις έκτακτες εκλογές θα το μετανιώσει. Και αυτοί δεν θα είμαστε εμείς. Εμείς κάναμε προτάσεις απεμπλοκής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Παράλληλα είπε ότι θα πρέπει να μας απαντήσουν ποιος θα πάρει το τεράστιο βάρος της διακοπής της χρηματοδότησης της χώρας, αν προκηρυχθούν τώρα εκλογές.
Υπενθύμισε με νόημα, ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση είχαν υπογράψει για 2.000 απολύσεις από το Δημόσιο και αναρωτήθηκε: θα έπρεπε να τις κάνουμε από αλλού που θα δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα ή από την αμαρτωλή ΕΡΤ;

Ο πρωθυπουργός σημείωσε, ακόμα, ότι ο ίδιος δεν υποστηρίζει τις μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο αλλά, όπως είπε, «κάποιες συμβολικές αποχωρήσεις έπρεπε να υπάρξουν».
 
ΠΗΓΗ protothema 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου