Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ξέχασαν γάζες στο σώμα λεχώνας στο Νοσοκομείο Λάρνακας!!!

Της Μαριλένας Παναγή
Από το philenews


Λάρνακα: Έρευνα διέταξε ο υπουργός Υγείας Δρ. Πέτρος Πετρίδης αναφορικά με την καταγγελία που έφτασε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας ότι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ξέχασαν γάζες μέσα στην κοιλιακή χώρα γυναίκας κατά τη διάρκεια καισαρικής επέμβασης.


Όπως ανέφερε με δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας Δρ. Ανδρέας Γεωργίου, εντός της ημέρας θα οριστεί ερευνώντας λειτουργός για διερεύνηση του θέματος.

Πρόκειται, τόνισε, για μια πολύ σοβαρή καταγγελία, η οποία θα τύχει σχολαστικής διερεύνησης.

Ξεκαθάρισε τέλος πως η καταγγελία έφθασε στο Υπουργείο σήμερα και όχι πριν απο μερικές μέρες όπως είχε αφεθεί από κάποιους να νοηθεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία γυναίκας, κατά τη διάρκεια της καισαρικής τομής, οι ιατροί ξέχασαν γάζες στο σώμα της, με αποτέλεσμα να υποστεί σηψαιμία. Μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες από τον σύζυγό της και μετά από ακτινογραφία, εντοπίστηκαν δυο ξεχασμένες γάζες στο σώμα της. Η νεαρή γυναίκα υποβλήθηκε σε εγχείρηση και ως αποτέλεσμα της σηψαιμίας που υπέστη, της αφαιρέθηκε το τυφλό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης, καταβλήθηκαν προσπάθειες από το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που είχε εμπλοκή στη γέννα, να τη μεταπείσουν για να μην προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία, παρουσιάζοντας το περιστατικό ως ένα πολύ σύνηθες ατύχημα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου