Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

«ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!»


Πόσον καιρό σάς λέμε ότι, οι Κρόνιοι Ιουδαίοι θα μάς «πλασαριστούν» ως... «Έλληνες»; 

 ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: «ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!»

Επί 30 έτη o μεγαλοφυής Εβραίος ερευνητής Joseph Isaac Jahuda συνέκρινε τις  γλώσσες Εβραϊκή και Αραβική προς την Ελληνική Ομηρική. Εξέδωσε το 1982 στο Λονδίνο ένα βιβλίο 680 σελίδων με τίτλο Hebrew is Greek (Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά). Σ’ αυτό αποδεικνύει με πολλά παραδείγματα ότι τα Εβραϊκά και Αραβικά είναι στην πραγματικότητα καμουφλαρισμένα Ελληνικά!


     Μετά την επαφή του με τις Ελληνικές λέξεις αποφάσισε να κάνει συγκριτική έρευνα των συγγενών γλωσσών Εβραϊκής και Αραβικής προς την Ελληνική Ομηρική, που έμαθε κατόπιν. Επί 30 έτη συνέκρινε τις 3 γλώσσες, ώσπου εξέδωσε το 1982 στο Λονδίνο (Becket Publications Oxford, 1982, ISBN 0-7289-0013-0) ένα βιβλίο 680 σελίδων με τίτλο HEBREW IS GREEK (Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά) ως και τα Αραβικά, που δεν συμπεριέλαβε στον τίτλο. Το βιβλίο προλογίζει ο Εβραίος καθηγητής Αρχαίων Γλωσσών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (από 1962) Saul Levin.
      Ο συγγραφέας J. Yahuda, υποστηρίζει, ότι...

H συνέχεια εδώ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΖΑΝ ΚΟΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤO «TA ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»

Διατηρούμε επιφυλάξεις στο κατά πόσον ο αποστολέας του παρακάτω μηνύματος είναι ο γνωστός μεγαλοεβραίος Ζαν Κοέν, όμως το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Αγαπητέ συνάδελφε κ. Σωτηρόπουλε, είμαι ο Ζάν Κοέν, ανταποκριτής του Ισραηλινού ραδιοφώνου στην Ελλάδα, γέννημα - θρέμμα της Θεσσαλονίκης, Άθεος Εβραίος. Θέλω να διαμαρτυρηθώ για την ανάρτησή σου: Το βιβλίο του Γιαχούντα υπάρχει δωρεάν στο Διαδίκτυο, στην (εβραϊκής ιδιοκτησίας) Ιστοσελίδα scribd.com. Προκαλώ τους αναγνώστες σου να το κατεβάσουν στην παρακάτω διεύθυνση http://www.scribd.com/doc/56132459/HEBREW-IS-GREE...
 
για να δούν ότι ψεύδεσαι όταν λές πως οι Εβραιοσιωνιστές το έχουν απαγορέψει και το έχουν καταδιώξει! Πώς το έχουν απαγορέψει κ. συνάδελφε, όταν το προσφέρουν δωρεάν σε όλο τον κόσμο; Και σε πληροφορώ κ. Σωτηρόπουλε, ότι...


Η συνέχεια εδώ

Περισσότερα, εδώ:

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5769.html

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_185.html

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4996.html

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_596.html


ΠΗΓΗ esxatianasxesi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου