Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βασίλης Καπερνάρος

Διαβάστε τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησης - Δραματικές οι εξελίξεις στο κόμμα του Πάνου Καμμένου - Τέρενς Κουίκ: Για κάθε έναν που φεύγει γινόμαστε πολλοί περισσότεροι.Μετά την εκλογική καθίζηση του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις ευρωεκλογές, ο Πάνος Καμμένος δέχεται ακόμη ένα πλήγμα καθώς ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Διαβάστε τι αναφέρει ο κ. Καπερνάρος στην επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη και παραλλήλως προς τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνο Καμμένο:
«Κύριε Πρόεδρε, 
Επιθυμώ δια της παρούσης να σας γνωστοποιήσω εγγράφως την ανεξαρτητοποίησή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες".

Μετά τιμής,
Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Β' Αθηνών Βασίλειος Ηλία Καπερνάρος»
.






Στις ευρωεκλογές οι ΑΝΕΛΛ κατετάγησαν έβδομοι με ποσοστό 3,46%, ενώ κατόρθωσαν να εκλέξουν μόλις έναν ευρωβουλευτή, που όπως φαίνεται από την μέχρι τώρα καταμέτρηση θα είναι ο Νότης Μαριάς.


Τέρενς Κουίκ: Για κάθε έναν που φεύγει γινόμαστε πολλοί περισσότεροι

Εμφανίστηκαν στο περιστύλιο τα εναπομείναντα 14 μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

«Να ρώτησετε τον Βασίλη Καπερνάρο γιατί παραιτηθηκε», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ και συμπλήρωσε «για κάθε έναν που φεύγει γινόμαστε πολλοί περισσότεροι».

Ο Βασίλης Καπερνάρος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε ότι δεν τον στήριξαν στην προσπάθειά του να διεκδικήσει το δήμο Αθηναίων.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου